PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Mam pytanie!

ocenił(a) serial na 10

Mam małe pytanko, czy Drazic i Anita będą na końcu razem, jak potoczą się ich losy??? Wie ktos może??? Proszę o odp, ponieważ do końca wakacji nie będę miała możliwości oglądania tego serialu... ;/;/;/

ocenił(a) serial na 10
Daritka

Po dzisiejszym odcinku nie zanosi sie na to.A szkoda bo bardzo lubie Anite i Drezic'a,ale on chyba cos zaczol z Kateriną..........

ocenił(a) serial na 10
Daritka

Katerina w sumie w każdym odcinku z kimś innym kręci... ja też lubie Anite i Drazic'a, podizelam Twoje zdanie... mogliby być razem... pasowali do siebie:)

ocenił(a) serial na 10
Daritka

na www.youtube.com oglądałam filmik z Anitą i Drazic'em i z filmiku wynikało ze będą razem, po jej wypadku. Ale czy tak będzie to na 100% nie mogę wiedzieć :P pozdro

ocenił(a) serial na 10
Daritka

24 sierpnia będzie odcinek 126 w którym Anita z drazic będą razem :) oto streszczenie odcinka :P

Anita i Drazic znowu są razem, ale mama dziewczyny tego nie akceptuje. Anita jest więc gotowa wyprowadzić się z domu. Hilary przeprowadza poważną rozmowę z Draziciem. Charlie po rozstaniu z Anitą wyprowadza się od Scheppersów i oświadcza, że wraca do rodziców. Gdy przychodzi do szkoły zmęczony i zaniedbany, Melanie nabiera podejrzeń, że chłopak nie ma gdzie mieszkać. Ojciec Mai, który mieszka w Hongkongu, nieoczekiwanie ją odwiedza. Córka nie chce go znać, ale Katerina przekonuje ją, żeby spotkała się z ojcem.

ocenił(a) serial na 7
Daritka

kilka lat temu oglądałam ten serial i z tego co pamiętam to bedą razem do końca serialu. oczywiście w miedzy zcasie będą się rozstawać i schodzić po kilka razy:)

Daritka

Oglądałam w całości ten serial kilka lat temu i Drazic będzie dalej z Anitą. Jednak pod koniec serialu Anita pozna przystojnego policjanta i zerwie z Drazicem dla niego.Jednak w ostatnim odcinku Drazic poprosi Anitę o rękę-a ta się zgodzi zostać jego żoną:)

ocenił(a) serial na 10
Daritka

Dzięki za zainteresowanie i za wszystkie odpowiedzi:)

ocenił(a) serial na 10
Daritka

oh cale Szczeście :*
ale w srode 15.08.07 r w telegazecie na jedynce nie ma szkoly zlamnych serc .!Wydaje mi sie ze to dla tego iz jest swieto.A czwartku nie mazna dzis jeszcze sprawdzic,ale jutro tak ;)Jak myslicie,ze ta AUREORA ZOSTANIE.?

ocenił(a) serial na 10
mariettakredka

do mariettakredka

tu masz link w ktorym mozesz sobie sprawdzic kiedy co i gdzie leci lacznie z opisem danego odcinka http://www.telemagazyn.pl/?ses_tm=1b4468be1a7e2bdc11fef2dc74cd0a5e&p=1&dzien=200 7-08-24&godzina=9&nadawca=0&kategoria=0&x=41&y=23

pozdrawiam,buziaki:D:* hehe

ocenił(a) serial na 10
Daritka

dzieki bardzo ! :* ja patrzylam na http://program.tvp.pl/ a tam jest o wiele mniej tego. dzis jest tylko do czwartku i tak sie przesówa o jeden dzien,a na twojej str. jest parenascie dni ;)

dziki :* buziaki

ocenił(a) serial na 10
Daritka

ja też sobie skorzystałam z tej stronki z programem, dzięki :) :*