Czy Was także irytuje Melanie? Jak ją zobaczyłam na imprezie u Ronie pomyślałam - jak dzieciak! Ile ona ma lat?? Jest beznadziejna, nudna i jeszcze źle wygląda (nie mówię o "urodzie", ale o ogólnym wrażeniu). Uważam, że to największa wpadka obsadowa - podsumował ją Drazic w jednym odcinku: "Kto by chciał tańczyć z taki pasztetem?" ;) Nie mają na nią pomysłu, chyba, że jej rolą jest wkurzanie i dobijanie innych. Motyw z Declanem był ciekawy, mogli go rozkręcić, ale nie...I tak Melanie stała się tylko nudną, marudzącą dziewczynką :/ Aż trudno uwierzyć, że w dalszych odcinkach będzie z Charliem :/ Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie!
Tez uważam, że Melanie jest beznadziejna. Nic jej nie wychodzi! I ona myślała, że będzie z Ryanam! Ale przynajmniej jest się z kogo pośmiać:D Pozdrawiam
Nooo mnie tez wkurza taki dzieciaczek :)) ale jak to bedzie z Charliem?????????????????? jak to?? LoooL nieeee :)) pozdro
A dlaczego Charlie będzie kręcić z Anitą? Przecież ona jest z Draziciem. A Charlie właśnie pasuje do Melanie!