Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8163
7,0 2 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Czy Was także irytuje Melanie? Jak ją zobaczyłam na imprezie u Ronie pomyślałam - jak dzieciak! Ile ona ma lat?? Jest beznadziejna, nudna i jeszcze źle wygląda (nie mówię o "urodzie", ale o ogólnym wrażeniu). Uważam, że to największa wpadka obsadowa - podsumował ją Drazic w jednym odcinku: "Kto by chciał tańczyć z taki pasztetem?" ;) Nie mają na nią pomysłu, chyba, że jej rolą jest wkurzanie i dobijanie innych. Motyw z Declanem był ciekawy, mogli go rozkręcić, ale nie...I tak Melanie stała się tylko nudną, marudzącą dziewczynką :/ Aż trudno uwierzyć, że w dalszych odcinkach będzie z Charliem :/ Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie!

makotoo

no fakt, trochę przynudza, ale jakoś mi nie przeszkadza;)

ocenił(a) serial na 10
siwaola

Ja jej nienawidze. Najgorsza z całego serialu ona jest.

makotoo

Tez uważam, że Melanie jest beznadziejna. Nic jej nie wychodzi! I ona myślała, że będzie z Ryanam! Ale przynajmniej jest się z kogo pośmiać:D Pozdrawiam

makotoo

Nooo mnie tez wkurza taki dzieciaczek :)) ale jak to bedzie z Charliem?????????????????? jak to?? LoooL nieeee :)) pozdro

makotoo

Heh mi sieteż Melanie od początku nie podobała... Do ANity czy Kateriny to mała dziewczynka xD

ocenił(a) serial na 10
monia259

Charlie bedzie krecic ale.... z Anitą:D bedzie ciekawie zapewne:Dpozdrawiam

makotoo

A dlaczego Charlie będzie kręcić z Anitą? Przecież ona jest z Draziciem. A Charlie właśnie pasuje do Melanie!

makotoo

Anita i Drazic są dla siebie stworzeni :)) i lepiej zeby Charlie był z Melanie

makotoo

Mnie oprócz Melanie tez wkurza Mai i to baardzo;/;/

makotoo

Zgadzam się. Mai jest okropna i bezczelna. Jakaś taka nienormalna. Po prostu dziwna..

makotoo

Po prostu nienawidze jej<Wnerw> To taka irytująca osoba:D

ocenił(a) serial na 10
nataliaa90

zobaczycie ze Charlie bedzie krecil z Anita niewiem kiedy to sie zacznie ale powinno juz wkrotce.