Czy jest ktos kto moze mi powiedziec jakie stacje i kiedy emitowaly juz ten serial(chodzi mi rzecz jasna o polskie stacje)...
A co do logowania to wchodziłeś w zakładkę Message board, tam jest miejsce do logowania, moze to to...
Swego czasu zakładałem konto przez ten panel którego już nie ma. I służyło mi ono do przeglądania strony (m. in. właśnie tych czołówek) oraz do wchodzenia na forum. Teraz to konto działa mi tylko na forum (nie wiem dlaczego). Więc jeśli zarejestrujesz się przez message board (czyli na forum) to konto będzie Ci funkcjonowało tak jak mi - tylko na forum. Przynajmniej ja nie potrafię zrobić tak żeby funkcjonowało też na stronie. :(
http://www.heartbreak-high.com/messageboard/viewtopic.php?f=1&t=4472
Tutaj moje zapytanie na ten temat.
Forum mi nic nie da... juz lepiej się nie rejestrować... Wielkie dzieki za pomoc.
Hej przyglądam się waszej rozmowie :) i chciałem zapytać czy w sierpniu TVP da Heartbreak High czy nie i do którego odcinka a i jeszcze jedno czyli nie ma czołówek do 6 sezonu Heartbreak High na YT?
POZDRAWIAM :)
No właśnie spodziewałem się że nic nie da. :P
Więc na razie trzeba poczekać na odpowiedź. :)
Nie ma czołówek do 6 sezonu na YT, bo ktoś je pousuwał.
W sierpniu będzie HBH, ostatni wyemitowany odcinek to będzie 181.
czyli 181 odcinek to sezon 6 ? to pewnie na następne odcinki będziemy musieli poczekać do ferii zimowych choć nie powinni dawać bo każde województwo ma w innym okresie ferie a może dadzą w wakacje ale żeby tylko nie od połowy 5 sezonu chyba że we wrześniu nbędą puszczać odcinki ale oby nie we wrześniu :(
Tak, 6 sezon rozpoczyna się od odcinka 170.
Jak z emisją będzie to nie wiadomo, TVP różne rzeczy wymyśla. Może będą emitować kolejne odcinki w weekendy rano, a może tylko w ferie, a może odczekają dopiero do wakacji.
Myślę, że prawdopodobny jest wariant z feriami, a później ponowną emisją tych odcinków w wakacje (czyli tak jak w tym roku). Ale ciekawym rozwiązaniem byłaby emisja w weekendy, wówczas gdzieś w styczniu by był emitowany ostatni odcinek serialu w ogóle. Wtedy w ferie mogliby wyemitować tak lubiane wcześniejsze sezony.
Ale niestety minusem było by to że w ferie nie wszystkie województwa mają tak samo ferie tylko różnie ale chyba to jest najprawdopodobniejsze :( a to mogli by w wakacje puścić bo wszyscy uczniowie mają w tym samym czasie wakacje :)
chyba że np. 182 odcinek puszczą we wrześniu ale to by było najgorsze.
CYTUJE:
Aha, jeszcze coś.
Tak na dobrą sprawę to najlepiej pamiętam odcinek 186, bo był to pierwszy jaki w ogóle obejrzałem. Wówczas to ekipa odbierała wyniki matur. I co ciekawe był to chyba jedyny raz w serialu kiedy na samym końcu streszczono pokrótce, niczym w filmie dokumentalnym, dalsze losy poszczególnych bohaterów (oczywiście tych co opuścili Hartley - Ryana, Kurta, itp). Przynajmniej ja nigdy w późniejszych odcinkach (ani w tych wcześniejszych oglądanych już na TVP) się z niczym takim nie spotkałem. :)
I mam pytana
1)Czyli kto odejdzie w 186 ?
2) Czy od odcinka 187 będą te postacie pokazywać na studiach ?
3) Na wikipedi piszę że
Ryan Scheppers do odcinka 186
Kurt Peterson do odcinka 186
Sarah Livingstone do odcinka 186
4) A czemu Nikki będzie do odcinka 169 i co się z nią stanie ?
5Co stanie się z Ryan Scheppers,Kurt Peterson
,Sarah Livingstone
6) a co stanie sie z Drazic i Anitą
Czekam na odp.
1. Odejdzie: Ryan, Sara, Kurt
2. Nie na studiach dalej w szkole, ale nowe postacie sie pojawią
4. Nikki odejdzie ze szkoły, bo w jej stanie psychicznym wysiłek nie będzie wskazany- chyba wiesz, że była w psychiatryku...
5. Sara zajdzie z Ryanem w ciążę i dlatego odejdą z serialu, a Kurt rozpocznie studia o faunie i florze morskiej
6. Drazic i Anita będą do końca, a jeśli chcesz znać ich losy to czytaj posty ze str.1
AHA dzięki za odp. ale aktorzy którzy grają Sare i Rayana są razem ? czy aktorzy którzy ich graja postanowią odejść z serialu ?
Nie, oni chyba nie są razem... Powody ich odejscia nie są dokładnie znane, ale ponoc Rel miał inne plany zawodowe i to tyle.... a kiedyś był nawet bokserem...
Ryan jeszcze wcześniej podejmie się pracy barmana i wpadnie w oko jakiemuś byłemu graczowi krykieta, który zaproponuje mu wyjazd z drużyną (w roli jakiegoś opiekuna czy kogoś takiego). I później bodajże jak będzie w trasie, Ryan dowie się że Sarah poroniła. I chyba ostatecznie się rozstaną (nie wiem czy na dobre, ale z tego co pamiętam Sarah pozwoliła Ryanowi realizować się w tym zawodzie widząc ile ta praca dla niego znaczy).
Warto przypomnieć, że:
- w odcinku 186 Anita i Drazic mają namiętny pocałunek,
- Lee oblewa egzamin w wyniku rodzinnych kłopotów, (Nat opuszcza rodzinę, Lee nie może się z tym pogodzić i nie początkowo go znać, po czym jednak godzi się z ojcem, który wyjeżdża do nowej pracy) postanawia nie wracać do szkoły w nowym roku i zamyka się w domu. Poznaje jednak atrakcyjną dostawczynię pizzy, Gem, przez co Lee postanawia wrócić, bowiem jest ona uczennicą szkoły.
- Dennis oblewa ;)
- Kurt zdaje egzaminy i zostaje przyjęty na biologię morza w Queensland.
- Di Barnett odchodzi, dostaje pracę w innej, większej szkole.
- Thania także będzie w nowym roku szkolnym
- w odcinku 187 nowe postacie: Carson (nowy dyrektor), Jakckie Kassis (nowa nauczycielka), Zac (nowy uczeń)
Mmm skąd takie newsy?:) A co do Draza i Anity to od kiedy bedą znów ze soba chodzic?
Wiecie co mam takie pytanko ;d bo jednej rzeczy nie rozumiem ;d Bo jak wyzej ztostało napisane po odebraniu matur Kurt,Ryan, i inni opuszczą szkołę, to dlaczego Anita i Drazic zostali ? nie zdali matury czy co ? ;d
No z tego co pamiętam to tak. Drazic na 100% bo czego tu się spodziewać, a w przypadku Anity to chyba było mega zaskoczenie, ale też oblała (chociaż może coś pokręciłem? :o).
No sorry, powaliło mi się. Z Anitą było jak z Charlie'm swego czasu. Wyniki jej nie satysfakcjonowały i nie mogła się udać na wymarzony kierunek.
A jeszcze jedna ciekawostka odnośnie postu ciekavego:
Aktorzy grający nowych uczniów - Zac i Gem już grali w serialu. Pierwszy grał bezdomnego (bodajże odcinek z Lachlanem), a dziewczyna przewijała się kilkukrotnie w roli Debbie (to ta dziewczyna co np. siadała z Lee na motor w którymś z ostatnio emitowanych odcinków a potem uciekali gdzie pieprz rośnie przed jego właścicielem ;) ).
Mam pytanie czyli w Hartli High zostanie Dennis,Lee,Dranzici Anita ? i będą ich losy pokazywane w Hartli High ? tak ? i dojdzie nowa dyrektorka uczniowie i nauczyciele ? a osób co zdały maturę to też będą pokazywać ? a Rayan i Sara zdali maturę i co się z nimi będzie działo i co z Kertem,Tahanią i co z innymi głównymi postaciami ? ciekawe kiedy TVP1 wyemituje następne odcinki pewnie na FERIE :/
Czekam na odp. :-)
Tak, w szkole zostaną Dennis, Lee, Drazic i Anita. Tak, ich losy będą dalej pokazywane w HBH. Dojdzie nowy dyrektor (Carson) i nowa nauczycielka (Jackie Kassis). Z uczniów Gem (uczennica) i Zac (uczeń). Osoby, które zdały, nie pojawią się już w HBH. Sarah i Ryan nie będą już w HBH. Wiadomo tylko, iż Ryan będzie graczem krykieta. Thania będzie nadal w HBH. Kurt już nie. Następna emisja nie znana.
A Thania nie zda matury ciekawe jak potoczą się losy Ryana,Sary i ich dziecka szkoda że zostanie tylko Dennis, Lee, Drazic i Anita a ta 4
będzie się razem trzymać ? a ta 4 będzie w tej samej klasie ? a Anita zdała czy nie ?
Czekam na odpowiedz :-)