PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Napiszcie jaka jest wasza ulubiona postać w ty serialu bądź była nią, moja ulubioną postacią był Nick-czekam na wasze odpowiedzi.

ocenił(a) serial na 10
rocky5

Anita Drazic i Ryan zdecydowanie!!!! Ten sezon był najlepszy co byli drazic ryan anita katerina charlie les ronie hilary mai baza ox!!! BO najfajniejszy!!!!

ocenił(a) serial na 10
rocky5

ja najbardziej lubię anitę ryana katherinę chaliego i drazica

A tak w ogóle to wszystkich lubię, bo to mój ulubiony serial

ocenił(a) serial na 7
rocky5

Drazic! jak na razie jest super. Też sądze, że ten sezon jest najciekawszy, ale podziwiam też aktorkę grającą Katherine, gra prawie od początku serialu i robi to świetnie. Ale Drazica chyba nikt nie przebije :)

ocenił(a) serial na 10
top_secret

katherina gra gdzieś tak od 80 odcinka

ocenił(a) serial na 8
rocky5

Nigdy nie oglądałam pierwszych trzech sezonów dlatego mam mniejszy wybór:) ale najbardziej lubiłam Anitę, Mai, Ryana i Drazica i Charliego:)

ocenił(a) serial na 8
magnes_6

Ja najbardziej lubiłam Jody, Nicka, Anite i Drazica:))

ocenił(a) serial na 9
rocky5

Wg mnie Ryan. Lubiłam go od samego początku. No i Mai, ale to dopiero od jakiegoś czasu.

ocenił(a) serial na 10
karolajna_8

Ja najbardziej lubię Anitę, anajbardziej nie lubiłam Melanie <blleee> ;)

sylwia44

Drazic,jest THE BEST ;-)

ocenił(a) serial na 10
rocky5

Ja najbardziej lubię Anitę i Drazica, ale szkoda, że urwał się wątek z Kateriną - dodawała temu serialowi uroku :-)

violetfairy

No tak,ale ona grała w nim najdłużej,więc kiedyś jej rola musiała się skończyć...

ocenił(a) serial na 10
rocky5

Najlepsi są Drazic i Kurt ;)

użytkownik usunięty
rocky5

Ja lubie Drazika,Sarah i tego gościa który gra od niedawna w serialu jako ogrodnik ;P.

ocenił(a) serial na 5

Zdecydowanie Ryan:) jest taki nieprzewidywalny... Lubialam tez wątki z Katreriną, A no i Mei :-)

ocenił(a) serial na 9
Priscilla_

Jak dla mnie był to Ryan, Katherina, MAi.
Serial oglądałam od wakacji czyli od 4 sezonu. Także jak dla mnie są to ulubione postacie. A szkoda bo chciałabym obejrzeć wcześniejsze.