Napiszcie jaka jest wasza ulubiona postać w ty serialu bądź była nią, moja ulubioną postacią był Nick-czekam na wasze odpowiedzi.
Anita Drazic i Ryan zdecydowanie!!!! Ten sezon był najlepszy co byli drazic ryan anita katerina charlie les ronie hilary mai baza ox!!! BO najfajniejszy!!!!
ja najbardziej lubię anitę ryana katherinę chaliego i drazica
A tak w ogóle to wszystkich lubię, bo to mój ulubiony serial
Drazic! jak na razie jest super. Też sądze, że ten sezon jest najciekawszy, ale podziwiam też aktorkę grającą Katherine, gra prawie od początku serialu i robi to świetnie. Ale Drazica chyba nikt nie przebije :)
Nigdy nie oglądałam pierwszych trzech sezonów dlatego mam mniejszy wybór:) ale najbardziej lubiłam Anitę, Mai, Ryana i Drazica i Charliego:)
Wg mnie Ryan. Lubiłam go od samego początku. No i Mai, ale to dopiero od jakiegoś czasu.
Ja najbardziej lubię Anitę i Drazica, ale szkoda, że urwał się wątek z Kateriną - dodawała temu serialowi uroku :-)
Ja lubie Drazika,Sarah i tego gościa który gra od niedawna w serialu jako ogrodnik ;P.
Zdecydowanie Ryan:) jest taki nieprzewidywalny... Lubialam tez wątki z Katreriną, A no i Mei :-)