choć inaczej sobie go wyobrażałem.Trochę to wyglądało tak jak by ten serial był o Drazic'u i on był główną jego postacią.No ale w sumie to właśnie on zagrał najwięcej odcinków.Szkoda tylko że nie rozwinęli wątków co do reszty jak się potoczyły ich losy.Ale i tak ten serial był jest i będzie super.
zgadzam się to był trochę dziwny odcinek, ale i tak mi się bardzo podobał. cieszę się, że tvp w końcu wyemitowało wszystkie odcinki i mogłam obejrzeć serial do końca. Czekałam na ten moment chyba z 5 lat, ale udało się. Szkoła złamanych serc to najlepszy serial i mogę go oglądać na okrągło;) Uwielbiam go.
A moglibyście napisać mi, co tak właściwie się wydarzyło w ostatnim odcinku? Niestety, nie mogłam go obejrzeć... Z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)
Drazic poszedł na współpracę z policją i na końcu oświadczył się dziewczynie. Wcześniej Carlson z Markiem wygrali międzyszkolne zawody w kule (?), które Carlson próbował wygrać od 20 lat
.BTW. Też uważam, że jest to jeden z najlepszych seriali lat 90. Czekałem na niego bardzo długo. Mam nadzieje, że kiedyś uda mi się kupić albo zdobyć wszystkie sezony ;)
Bardzo dobry serial , ostatni odc bardzo mi się podobał , mam nadzieje ze zobaczę go kiedyś od pierwszego sezonu , no i od jutra powtórki :D , Pozdrawiam ;]
A co tam się działo u Tess? Ja żadnego odc. w tym miesiąc nie widziałem jesszcze, no bo kto mądry puszcza serial o 10:35.. szkołe mam:P
Tess, to ta gotka?
Właśnie, dzisiaj jeszcze robili seans spirytystyczny, podczas którego do uczestników odezwał się "duch" matki- sorry nie znam większości imion; chłopaka gotki. Pojawienie się ducha okazało się mistyfikacją Denisa.
BTW. Rewelacyjnie, że będą powtórki :D
witam, powiem na wstępie że nie lubię seriali, ale ten nie jest zły, nawet da się oglądać. Mam tylko do was pytanie, bo nie rozumiem jednej rzeczy. Czy ten serial ma jakąś fabułę czy każdy odcinek jest wysrany z innej beczki? Bo oglądam od kilku dni i np 2 dni temu ten cały Dreznik niby się oświadczył dziewczynie i mieli się pobrać a dzisiaj już w następnym odcinku to wygląda jakby w ogóle nie miał żadnej dziewczyny i nigdy nie był zaręczony. No i w ogóle różnych innych wątków z poprzednich części nie ma. Ale i tak polecam.
Wczoraj oglądałaś ostatni - 210 odcinek w którym były oświadczyny. A od dzisiaj TVP postanowiło puszczać powtórki od 182 odcinka ;)
jak chcielibyście żeby wyglądał ostatni odcinek HBH?.Ja myślałem że będzie coś w stylu jak Ryan i Kurt odchodzili to na końcu odcinka powiedzieli co dalej z nimi się działo.
Ja bym chciał żeby puszczali te odcinki, w których była Mai, Nikki, Melani, Katerina
Ogólnie chciałbym żeby puścili od nowa ale to nie możliwe i wgl nie wiadomo czy puszczą jeszcze HBH, ostatni odcinek dziwny ale nie był zły.
Jeśli ktoś jest zainteresowany to na torrenty.org są 2 odcinki 1 sezonu szkoły złamanych serc dokładniej odcinek 21 i 23.