PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8157
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

byl najslabsza postacia serialu. nudny, irytujacy, infantylny, nic ciekawego. w porownaniu z innymi bohaterami wypada slabo i dziwie sie dlaczego to wlasnie jego uznano za glownego bohatera. oczywiscie byly momenty w ktorych pokazywal sie z lepszej strony, ale to nie zmienia faktu ze ciesze sie ze go juz nie bedzie!!!

ocenił(a) serial na 10
aieczka

Osobiście się z tym nie zgadzam. Nie był najfajniejszy i wogóle, był denerwujący, ale szkoda, że zostawił Jodie :(...

Ata_5

jodi jest o wiele fajniejsza od niego i zasluguje na kogos lepszego niz na szczeniaka ktory ja zdradzil!

ocenił(a) serial na 10
aieczka

Ale ona go kochała i mi się wydaje, że tworzyli naprawdę dobrą parę. :(

aieczka

No rzeczywiście był troche denny, ale szkoda że tak się to skończyło:(

blueToni

oglądałam to kilka razy i nie wiem kto to kto .........

ale zapraszam do mnie i pozdrówka:P:):P:):P:):P:):P:): P)

ocenił(a) serial na 10
blueToni

Dokładnie. Mi się strasznie chciało ryczeć jak oni o nim opowiadali i były przytaczane fragmenty. Chciałabym mieć ten odcinek.

ocenił(a) serial na 10
aieczka

Też się cieszę, że go nie ma. Nick to straszny palant. Za to mam nadzieję, że już niedługo pojawi się wątek Boltona. :)

aieczka

Czasami może i troche przynudzał ale na ogól lubiłam tą postac. Podobały mi sie te wątki z nim..zal mi go:( I Jodi tez. A ten odcinek ze wspomnieniami..taki smutny:(

Głównych bohaterów to w tym serialu jest wielu, on nie był jedyny.

aieczka

Noo:) Niby był taką zwykłą, przeciętną postacią, ale każdy mówił o nim w inny sposób. Con jak zwykle troche dowcipnie, Dani się rozczuliła, Jodi tak od serca. Ale najbardziej to mi się podobało jak Effie o nim mówiła. Pamiętacie? "Jestem na niego wkurzona... Obiecał że mnie nigdy nie zostawi" Widać, że baardzo go kochała:)

ocenił(a) serial na 9
aieczka

Zapomnialam ze Nick umrze:-( Szkoda go!
Fajny byl odcinek jak go wspominali!

ocenił(a) serial na 10
Mother_Earth

Zgadzam się z wami. Nick i Jodie to była najlepsza para. :(

aieczka

A tak w ogóle to jak zmarł? Bo chyba przegapiłam ten odcinek i dzisiaj nic nie rozumiałąm :?

jutrzenka91

wlasnie, jak mu sie zmarło? bo ostatnio minelam kilka odcinkow :P

ilmare

zmarł podczas walki na ringu..chybatętniak mu pękł o ile dobrze pamiętam