Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8162
7,0 2 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

byl najslabsza postacia serialu. nudny, irytujacy, infantylny, nic ciekawego. w porownaniu z innymi bohaterami wypada slabo i dziwie sie dlaczego to wlasnie jego uznano za glownego bohatera. oczywiscie byly momenty w ktorych pokazywal sie z lepszej strony, ale to nie zmienia faktu ze ciesze sie ze go juz nie bedzie!!!

ocenił(a) serial na 10
aieczka

Osobiście się z tym nie zgadzam. Nie był najfajniejszy i wogóle, był denerwujący, ale szkoda, że zostawił Jodie :(...

Ata_5

jodi jest o wiele fajniejsza od niego i zasluguje na kogos lepszego niz na szczeniaka ktory ja zdradzil!

ocenił(a) serial na 10
aieczka

Ale ona go kochała i mi się wydaje, że tworzyli naprawdę dobrą parę. :(

aieczka

No rzeczywiście był troche denny, ale szkoda że tak się to skończyło:(

blueToni

oglądałam to kilka razy i nie wiem kto to kto .........

ale zapraszam do mnie i pozdrówka:P:):P:):P:):P:):P:): P)

ocenił(a) serial na 10
blueToni

Dokładnie. Mi się strasznie chciało ryczeć jak oni o nim opowiadali i były przytaczane fragmenty. Chciałabym mieć ten odcinek.

aieczka

Też się cieszę, że go nie ma. Nick to straszny palant. Za to mam nadzieję, że już niedługo pojawi się wątek Boltona. :)

aieczka

Czasami może i troche przynudzał ale na ogól lubiłam tą postac. Podobały mi sie te wątki z nim..zal mi go:( I Jodi tez. A ten odcinek ze wspomnieniami..taki smutny:(

Głównych bohaterów to w tym serialu jest wielu, on nie był jedyny.

aieczka

Noo:) Niby był taką zwykłą, przeciętną postacią, ale każdy mówił o nim w inny sposób. Con jak zwykle troche dowcipnie, Dani się rozczuliła, Jodi tak od serca. Ale najbardziej to mi się podobało jak Effie o nim mówiła. Pamiętacie? "Jestem na niego wkurzona... Obiecał że mnie nigdy nie zostawi" Widać, że baardzo go kochała:)

ocenił(a) serial na 9
aieczka

Zapomnialam ze Nick umrze:-( Szkoda go!
Fajny byl odcinek jak go wspominali!

ocenił(a) serial na 10
Mother_Earth

Zgadzam się z wami. Nick i Jodie to była najlepsza para. :(

aieczka

A tak w ogóle to jak zmarł? Bo chyba przegapiłam ten odcinek i dzisiaj nic nie rozumiałąm :?

jutrzenka91

wlasnie, jak mu sie zmarło? bo ostatnio minelam kilka odcinkow :P

ilmare

zmarł podczas walki na ringu..chybatętniak mu pękł o ile dobrze pamiętam