Anita i Charlie będą razem (Charlie zamieszka w domu u Anity). Ryan zerwie z Mai pewnego wieczoru, Anita ulegnie wypadkowi bedzie miała problemy ze zdrowiem, nawet po wyzdrowieniu i wróceniu do szkoły (bedzie chora na anoreksje). Drazic zejdzie sie znowu z Anitą (Hilary przeprowadzi powazną rozmowe z Draziciem). Les bedzie próbował pogodzic Ryana i Drazica zmuszając ich do wspolnej roboty.Ryan bedzie szukał pracy, a Melanie wyjedzie do Paryża. :) Ale wróci po kilku dniach :( :P LoL
Zmieniłem temu serialowi note ^^ według mnie zrobił się straszny
syf.Nie przypomina i nie jest tak ciekawy jak poprzednie sezony
ze Stassy Boltonem czy Jodie.
Podpisuję się pod tym .Zresztą niedobrze mi sie robi jak każdy temat na forum dotyczy związku Draza z Anitą.Najgorsze jest to że będzie to trwało do końca serialu.Po odejściu Kateriny HBH dostnie ode mnie 1.
To bedzie fajne.............Jak Drazik bedzie siedzial u Anity w szpitalu,a to bedzie chyba juz w sobote.To kiedy Anita zacznie kręcic z Charlim???Skoro ona i Drazic mają byc razem nawet w nastepnej serii.
Wydaje mi sie, ze Anita zacznie z nim krecic po wypadku, i teraz Drazic bedzie sie o nia staral. Az w koncu razem zejda sie a potem Anita jeszcze bedzie chwilke z takim jednym i w koncu Drazic i Anita sie pobiora ufff :))
Wkraczając w czasy super Drazica nota serialu atomatycznie
spadła z 8,64 do 8,58 i będzie coraz gorzej ^^
do Lalusia:
najpierw pisales zeby dawac "10" dla HBH zeby wszedl do "10" top 100 swiat.teraz piszesz ze to syf i bedziesz obnizal note hehe:)mi z 4 sezonu podobal sie tylko jeden odcinek z Warrenem czyli odc.108 tak pozatym to lipa poza tym watkiem z A. i D. Declan byl jeszcze dobry ale go niema.Najlepszy byl sezon 2-3(one jakos polaczone byly) nawet nie widzac 5 i 6 moge tak stwierdzic
Katharina prawdopodobnie odejdzie niedługo z serialu. Gdzies na youtube.com znalazłem 193 odcinek. Z tyche postaci które są teraz byli tylko Anita i Drazic. A reszta... nie wiem (wywiało? :D ) Pojawiły sie jakies nowe postacie, dyrektor, nauczyciele, uczniowie.
P.S Anita i Drazic będą wyglądać "troszke" inaczej (doroślej :) ). ... A zapomianiałbym juz nie długo scena gdzie Anita bedzie lezec w szpitalu po wypadku.Przyjdzie do niej Drazic i... nawet nie wiedziałem ze on taki czuły... :D
Jestem fanem tego serialu wyłącznie do 4 sezonu ponieważ posiada dobrą tematykę , zgraną bandę dzieciaków walczącą o każdą ocenę, ich problemy
z dorastaniem.Kolejne 3 sezony bazują wyłącznie na idiotycznym wątku
Drazica i Anita co mówiąc wprost odbiega od głównego założenia serialu
zmieniając się w Modę na Sukces z domieszką M jak miłość.Troszeczkę smutne.
nie bardzo wiem jak mozna byc fanem serialu do jakiegos konkretnego odcinka ... z tego co caly czas piszesz i podkreslasz bedziesz go ogladal tylko do odejscia kateriny ... powiedz mi tylko co ona takiego soba reprezentuje ???? wiecznie narzeka ,jest totalna egoistka i pomaga innym tylko wtedy gdy dostaje cos w zamian ... a i co do mody na sukces chyba nie ogladales tego tasiemca ... HBH nie jest taki monotonny i przewidywalny ... raz dajesz serialowi 10 pkt i namawiasz na to samo innych a pozniej masz zamiar dac 1 ??? ;/;/ dla mnie jest to takie dziwne iz zastanawiam sie co ty tu jeszcze robisz !?
Popieram Małego_Deana.Serial od 4 sezonu zamula związkiem tego
przygłupa Draza i jego słodkiej idiotki dziewczyny Anity.Zupełny brak jakiegokolwiek pomysłu na dalsze serie.Wodolejstwo i jeszcze raz wodolejstwo.
ewellka93 do twojej wiadomości nie namawiałem do zmiany noty serialu
aż do poziomu 1.Wyraziłem swoją opinie co do obecnej sytuacji.Przydzieliłem mu 7 i jest teraz adekwatny do poziomu reprezentowanego przez Parę Małżeńską.Dziecko drogie nie ty zakładałaś ten portal i nie ty będziesz dyktować warunki kto ma odwiedzać dane forum.Na dodatek nie czytasz ze zrozumieniem więc egzamin podstawowy leży i kwiczy.
A JUTRO: Dochodzi do wypadku samochodowego, gdy Ryan prowadzi. On i Mai wychodzą z wypadku bez szwanku, ale Anita jest poważnie ranna. Dziewczyna zapada w śpiączkę. Melanie przechodzi kryzys psychiczny. Próby znalezienia akceptacji wśród kolegów zakończyły się fiaskiem. Nauczyciel, któremu wyznała miłość, odrzucił jej zaloty. Dziewczyna postanawia zrezygnować ze szkoły, choć jej ojciec się temu sprzeciwia. Charlie zabiega o względy Aurory.
Tak popieram eweline , az zal.Jakie trzeba miec kompleks ,zeby wyzywac osobe ,ktora grlac cos 10 lat temu:P
Boże jak wam się wątek Anity i Drazica nie podoba (który swoją drogą jest najfajniejszy :)), to go NIE OGLADAJCIE! A poza tym jeśli łaskawie zauważycie nie są jedynymi bohaterami tego serialu...
dobra ja nie mam zamiaru tego dalej ciagnąc :P komu sie nie podoba to niech nie oglada . Ale ktos wie jak nazywa sie ta piosenka,ktora zawsze leci na poczatku .? :*
ewellka93 czy masz może rodzinę mieszkającą na wsi?
Jeśli tak to czy nazywasz ich wieśniakami? Zastanawiasz się czasami co pleciesz?Przez takie manekiny jak ty rozpowszechnia sie głupota.Obrażanie innych ludzi (mniejszości seksulanych,rasowych,religijnych) Z takimi poglądami to do LPRu ewentualnie na wschód do haremu terrorystów.
ewellka93 i mariettakredka to jedna i ta sama osoba która narobiła lewych profili w celu przyznawania punktów swoim ulubieńcom.Zabawię się w łowce faków i zgłoszę to wyżej^^
Christiane nie ma dosc .Zgłaszaj !!! i to szybciej.Myslisz ze wszyscy to ty i kiedy nie moga sie obronic tworzą lewe profile.Mam nadzieje ,ze jesli to sprawdza i okaze sie ze nie masz racji to zrobia cos z tobą!
niestety nie mam rodziny na wsi i nie wiem jak to jest ... po 2 nie zycze sobie zebys nazywal mnie manekinem bo nawet mnie nie znasz ... christiane nie przyswoila sobie jeszcze gramatycznych wiadomosci z j. polskiego i mowi dla mnie niezrozumialym jezykiem cytuje "Paszła mi z oczu " moze jestem ktoras z tych osob ktore wymieniales ale nie musze sie tobie Danie tlumaczyc bo ty nie jestes dla mnie partnerem do pertraktacji...podobno polska to wolny i demokratyczny kraj wiec istnieje cos takiego jak wolnosc slowa o ktorej ty moze nie slyszales ... moge mowic co mi sie podoba i zdanie jakiego uzyla christiane uwazam za prostackie ,aroganckie i "wiesniackie" [bardzo podoba mi sie to wyrazenie] a ty slodka idiotko christiane wez do tej swojej raczki slownik poprawnej polszczyzny i dopiero pozniej zacznij sie wypowiadac na forum ktore odwiedza bardzo duzo ludzi... i mozesz zglaszac komu chcesz to co ci sie zywnie podoba ale wierz mi ze ja i 2 odwiedzajaca forum nie mamy nic ze soba wspolnego oprocz tego samego zdania na temat ludzi ktorzy nawet nie zasluguja na niczyja uwage... pozdro .. a poza tym czy posiadanie 2 nickow na forum to cos niezgodnego z regulaminem ?? haha nie badz smieszna
Spokojnie,nieagresywnie (jakby to powiedziała posłana Chojarska).
Za manekina przepraszam,poniosło mnie.
no ja mysle ze Cie ponioslo ... sadzac po Twoich wypowiedziach jestes czlowiekiem inteligentnym ... w ostatniej obrazajac czlowieka ktorego nie znasz nie wykazales sie zbyt duzym intelektem ...ale spoko ...pozdrawiam
o to chodzi że charlie zamieszka u anity ale oni nie beda razem!!!!!!!!!!
anita wruci chyba do drazica zreszta wszyscy tak mówią...
fajnie by było jak by drazic przyznał sie anicie że ja kocha i dlaczego z nia tak postępował..
przyzna sie !;)
ale chyba miedzy nia a Charlim cos bedzie i Drazic znajdzie pretekst,zeby byc plizej niej.
ulala............ale jednak chyba wole wontek z anita i drazem -zrazem:P az sie rymuje:P
Hej, mogłby mi kots strescić odcinek z soboty bo nie mogłem oglądać. Bede wdzięczny. Pa
wyszło na to,ze Charli wyprowadzil sie z magazynu.poszed z walizka do Anity sie o cos spytac.......jej mama zaczela sie dopytywac czy sie wyprowadza ,on ze tak bo drezic zamieszkal w magazynie(w tym Anita zrobiła kwasnamine)i ze przespi sie gdzies.......ona zaproponowala ,zeby zostl u nich,Anita przytaknela.A wczesniej May i Rayan mieli sprzeczke,czy jak to nazwala sama May klotnie
Charlie jak całuje to mój pies z bólu wyje:D. A Drazica czuć na odległość. Katherina mogłaby sprzedawać na bazarze z cyganami. Ryan zapatrzony w siebie narcyz.