Jeśli ktos ma jakiekolwiek odcinki szkoly złamanych serc to chętnie kupię lub sie wymienię na inne seriale bądź filmy. Zainteresowani niech piszą tutaj
Może cię zdziwię ale przejrałam forum. To ty powinnaś uważniej czytać. Ja nie chcę linków do odcinków, nie pytam skąd mogę ściągnąć. Ja po prostu chcę odkupić od kogoś serial albo się wymienić.
jakbyś dokładnie przejrzała forum, to byś zauważyła, że wszyscy tutaj poszukują linków z odcinkami, więc zatem nie mają co Ci sprzedać.
Ale jakieś linki są podane, prawda? A to oznacza, że na pewno ktoś ściągnął więc może chciałby odsprzedac. A poza tym czego w ogóle się wypowiadasz skoro nie masz nic do powiedzenia na temat który mnie interesuje?
wszystkie linki już dawno wygasły i nikt nie zdążył nic ściągnąć.
a odzywam się, bo spamujesz forum, dziewczynko.
najpierw myśl, potem stukaj paluszkami w klawiaturę.
Chyba po to jest forum, nie? Jak cię coś nie interesuje to w ogóle nie wchodź w temat i nie denerwuj innych.
forum nie jest po to, żebyś mogła zabawić się w spamera. jak chcesz coś pospamować, to powysyłaj sobie łańcuszki na gadu gadu
A ty jak chcesz się z kimś pokłócic to poszukaj głupszego od siebie, chociaz wątpię, że to mozliwe.
Jakie to inteligentne! Ja juz koncze tą idiotyczną rozmowę bo nie mam ochoty na dyskusję z kims takim jak ty. Żegnam
brakło Ci argumentów i odwagi na dalszą rozmowę? o biedne dziecko. tyle jeszcze musisz się nauczyć;]
Jakich argumentów czlowieku? Do czego ja mam niby te argumenty zbierac skoro my nie dyskutujemy tylko ty sie mnie czepiasz? Po jaką cholere to dalej ciągnąc? Wracaj do swoich zabawek i zajmij się czymś pozytecznym.
Do czego masz je zbierać? No racja, brak mózgu nie pozwala Ci na to działanie. Ale nie martw się dziewczynko, znajdziesz sobie bogatego męża, to może za sponsoruje Ci wtłoczenie silikonu do tej Twojej próżni pod włosami.
Czy ty masz jakieś problemy z rozumowaniem? Bo ja widzę, że ty w ogole nie rozumiesz co sie do ciebie mówi. Ja o jednym a ty o drugim. I jeszcze w dodatku jesteś na tyle bezczelny i niedojrzaly, że jedyne co robisz to obrażasz mnie na każdym kroku. Ale mogę ci to wybaczyc, pewnie masz jakies kompleksy albo problemy ze sobą i musisz się na kimś wyżeyc. A najlepiej się jezdzi po kompletnie obcym czlowieku, nie?
Najlepiej się jeździ po człowieku, który nie umie czytać ze zrozumieniem. Widzisz mała inteligentko, to, że celowo napisałaś wiadomość stosując formę męską zamiast żeńską wcale mnie nie obraża, a co więcej, sprawia, że okazujesz się coraz większym 'pustakiem'.
Wybacz, w ogóle nie spojrzałam na twój nick więc nie zauważyłam, że jest w formie żenskiej. Ale wiesz dlaczego założyłam, że jesteś facetem? Bo nie sadziłam, że kobieta może byc tak chamska. I nie rozumiem dlaczego traktujesz mnie jak jakąś smarkule, co wynoszę z tonu twojej wypowiedzi i określeń typu "mała". Lepiej powiedz ile ty dziecko masz lat?
W takim razie to jeszcze gorzej o tobie świadczy. Jako dorosly, dojrzaly czlowiek powinnaś sie zachowywac jak przystalo na twój wiek. Askoro tego nie potrafisz to prowadzenie dalszej rozmowy nie ma sensu. Dziekuję za tą niezwykle miłą rozmowę. Żegnam
Skoro ja nie zachowuje się jak dorosły człowiek, to Twoje zachowanie można nazwać zachowaniem przedszkolaka. Żegnasz się już drugi raz. Potrafisz w końcu przestać ciągnąć te swoje idiotyczne wywody, czy ciągle będę czytać: żegnam, żegnam, żegnam?