PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Proponuję gierkę:)

ocenił(a) serial na 10

Reguły są proste:

Gierka polega na tym,że ja jako pierwsza napiszę co, bądź kto jest lepsze/y, kolejny uczestnik odpowie na pytanko i uzasadni jednym zdaniem, a potem poda swoją propozycję.

Wszystko jasne? To zaczynamy:D

ocenił(a) serial na 10
Daritka

Mai czy Anita

Która jest lepsza?

<za krótki:P>

Daritka

Oczywiście że Anitka:)Ona jest Wspaniała:D Zresztą tak jak wszystkie Anity:) Pozdrawiam wszystkie Anitki...hehehe:)

zurasek10

Mai - ma charakter, jest ciekawa i interesujaca, niejednoznaczna...:)

no to dalej: Anita czy Jodi? (obie postacie sa kreowane w podobnym stylu; jedna byla najlepsza kiedys, teraz druga wchodzi do gry - ktora lepsza?)

ocenił(a) serial na 8
aieczka

Nie zgadzam się że są kreowane w podobnym stylu, dla mnie to dwie zupełnie różne postaci. Jodie zdecydowanie, w ogóle jeden z najciekawszych charakterów w całym serialu. No i ładniejsza, do tego świetnie śpiewa

ocenił(a) serial na 10
Daritka

Drazic jest lepszy.nigdy nie wiadomo co mu do glowy przyjdzie i dlatego jest ciekawie :D

ocenił(a) serial na 10
Daritka

Ja wolę Anitę, wg mnie jest ciekawszą postacią i jest ładniejsza, no i jak wcześniej wspomniano aktualnie wysuwa się na prowadzenie:P

A teraz kolejne:

Charlie czy Drazic?:D

Daritka

Charlie, bo ma ładne imię i przeszedł fajną metamorfozę. Drazic to taki Bolton 2.

Katerina z Conem czy Katerina z Charliem?

ocenił(a) serial na 10
TMontana

Według mnie to Boltona nie ma co porównywac do Drazika był jak dla mnie o wiele fajniejszy i podobało mi sie ze pod pozorem takiego głupka w srodku był wrażliwy i czuły co w trakcie rozwoju serialu sie ukazywało no ale do rzeczy heh

Katerina z Connem heh podobała mi sie ta ich burzliwa miłośc a po za tym bardzo lubiłam Conna był ciekawszy od Charliego według mnie i tamci byli bardziej namiętni heh mi w Charlim sie nie podobaja jego usta i jak mówi to tak pluje na boki hehehe

To next nawiąrze do mojej wypowiedzi heh

Drazik czy Bolton???

ocenił(a) serial na 7
Mea_Culpa

mam pytanie: chodzi o wygląd czy charakter?

Mea_Culpa

Według mnie Drazic, chociaż oni są bardzo podobnie wykreowani. Drazic jest, według mnie, przystojniejszy, ciekawszy pod względem charakteru tzn. często zaskakuje (np. scena w szpitalu), jest nieobliczalny ;) i przejdzie wielką metamorfozę, więc stawiam na Drazica.

Drazic czy Ryan??

pysia126

Oczywiście Drazic...dla mnie najlepsza, najciekawsza postać w serialu ;).

Stassy czy Mai?

ocenił(a) serial na 10
Daritka

Zdecydowanie Mai, Stassy nie mogłam ztolerować, wkurzała mnie swoim zachowaniem, Mai też jest dziwna, ale ma fajne poglądy i niekiedy powie coś sensownego :P

Steve czy Drazic

Daritka

Jak dla mnie Drazic jest bezkonkurencyjny hmmm... na dzień dzisiejszy ;b chociaż Steve też dobrze grał. Trudno określić.

Danielle czy Anita??

Daritka

Jasne, że Anitka ona jest słodziutka i taka hmmm......

Rayan czy Declan??

ocenił(a) serial na 7
antica123

powtarzam jeszcze raz pytanie: chodzi o wygląd czy charakter??

Kelag

które forum jest lepsze ?

heartbreakhigh.xad.pl czy filmweb forum?

ocenił(a) serial na 10
Daritka

Co do wcześniejszego pytania : Declan czy Ryan?
Hmm..cięzko mi na nie odpowiedzieć ponieważ Declana za bardzo nie lubiłam. I odpowiedziałabym że Ryan, ale po ostatnich odcinkach niestety zmieniam zdanie. Bo zachował się jak jakiś frajer dla którego tylko jedno w głowie.. Dużo włożył starań żeby jego randka z Mai wypaliła, ale ta końcowka odcinka jak z nią postąpił osobiście mi się nie podobała.

ocenił(a) serial na 10
Rozalia131

no ja bym az tak zle go nie osądziła ona nic mu nie powiedziała nigdy i to ona go strasznie traktowała jak był jej potrzebny to była miła a tak to na odstawke i sie mu nie dziwię sex jest ważny i jest w pewnym sensie dowodem miłosci ale wiadome ze trzeba do niego dojzec ale ona tak bez słowa go olała wystarczyło porozmawiac to na bank by zrozumiał

a co do forum to wole filmweb zawsze o ciekawcyh rzecach mozna podyskutowac kulturalnie :) heh

a co do tego czy jak pytałam to mi chodizło o wyglada czy osobowaco to ogólnie jako osobę a na to sie składa wszytko według mnie sie kogos poprstu ogólnoe lubi albo mniej

jakas panika sie stała w tej zabwie kazdy pyta a nie odowoada wiec nie wiem nawet na co mam odpowiedac

ocenił(a) serial na 7
Mea_Culpa

ile razy mam powtarzac pytanie???!!! chodzi o wygląd czy charakter???

ocenił(a) serial na 7
Kelag

sory nie przeczytałem tamtej wypowiedzi do końca. a co do tego to nie moze chodzic o dwie rzeczy na raz np.: charlie vs drazic chyba większośc przyzna ze drazic jest przystojniejszy ale charlie ma bardzo fajny charakter. w ogole charakter drazica bardzo mi sie nie podoba.

ocenił(a) serial na 7
Kelag

i o wygląd i o charakter, oceniesz postać jak ci sie podoba

Allie czy Jodie?

olcia_923

Wydaje mi się, że Jodie, ponieważ podobał mi sie jej styl i ma bardzo ładne piosenki. Wniosła do filmu coś nowego. Grała prawie siebie, ale to było fajne.

Melanie czy Mai ;b

ocenił(a) serial na 9
pysia126

Oczywiscie ze Mai :D

Charlie czy Ryan ???

ocenił(a) serial na 7
lexus123

wydaje mi się że Charlie. Rayan wykorzystał Melanie żeby pomogła mu w nauce i ją okłamywał i głupio zerwał z Mai bo ona nie była gotowa na seks. To, moim zdaniem, niedorzeczne. Charlie przeszedł metamorfozę i myślę że jest fajniejszy niż Rayan.

Katerina czy Anita?

ocenił(a) serial na 7
olcia_923

Wyglądem Katerina a charakterem obie mi sie nie podobaja

ocenił(a) serial na 5
Kelag

Heh no to teraz ludziątka

Mai+ Rayan or Sarah+ Rayan :P

ocenił(a) serial na 7
NIGHTWOLF27

Mai+ Rayan
(za krótkie)
(jeszcze za krótkie)

ocenił(a) serial na 5
Kelag

ahas to w takim razie z góry sorry Winnetou

NIGHTWOLF27

Ja też uważam że Mai i Raya, oni byli fajną parą!

Katerina czy Melanie

ocenił(a) serial na 7
monia259

oczywiscie KATERINA, bo ma fajny charakter i jest ładniejsza. A Melanie to takie naiwne dziecko...

Rivers czy Bolton?

ocenił(a) serial na 10
olcia_923

a to akurat trudne obie postacie dużo wnosiły do serialu i bardzo je lubiłam ale jak juz musze wybrać to z lekkiem wskazaniem na

BOLTONA, podobało mi się jak z czasem dojżewał i można było go poznać z różnych stron np jak wspierał syna dyrektorki który był na wózku albo jak żegnał sie z Stacy

Ally czy Daniele

Mea_Culpa

Danielle, sympatyczna i 'ciepła' postać. Ally była trochę nudna ;)

Nick czy Matt?

Korneliaaa

Oczywiście, że Nick.
Z Matta sie zrobił taki typowy macho w pozniejszych odcinkach, a Nick zawsze był fajny, potrafił pocieszyć itp. Szkoda tylko, że tak szybko umarł :(

Charlie i Anita, czy Charlie i Katerina???

ocenił(a) serial na 5
marta690

IMHO - Charlie i Kaśka ponieważ nie będąc oryginalnym odpiszę że w pewnym stopniu pasowali do siebie a będąc z Charliem Anita robi robi się zbyt spokojna i zbyt "normalna" a z tego co wiem w póżniejszych odcinkach Draz wkręci Anitę w narkotyki wobec czego Anita będzie miała niekiepskie problemy i się stoczy (prawie) całkowicie ale bynajmniej coś się będzie działo
Jednym słowem Charlie i Kat

ocenił(a) serial na 7
NIGHTWOLF27

ja na początku też chciałem żeby charlie i kat byli razem ale teraz fajnie że charlie jest z anitą i szkoda że ona znowu będzie z drazem.
oglądałem kawałek na youtube jak sie jej oswiadczy i draz był chyba jednym z najprzystojniejszych facetów a tam wygląda chyba jak najbrzydrzszy.

ocenił(a) serial na 10
Daritka

<WOW> widzę,ze moja niewinna gierka w gorącą dyskusję momentami się przeradzała:D hehe

Kontynuujmy:)

Kto by Wam bardziej pasaował do Mai? (Pytam teoretycznie...)

Bolton czy Nick??

ocenił(a) serial na 10
Daritka

Hehe pewnie fajna zabawa :) dobra myśl

Co za cikawe pytanie no więc:

w sumie myślę bardzoj pasowałby nick co 2 szaleńców to nie jeden więc myśle ze dla Mai lepsza byłaby osoba spokojniejsza

Hilary czy Ronnie

Mea_Culpa

Ronnie, jest bardzo fajną nauczycielką. Zawsze pomoże.... Hilary też nie jest zła :D

Drazic czy Nick?

monia259

Hmm... oboje bardzo lubię. No i dawno nie widzialam zadnego odcinka z Nickiem. Ale, że bardzo polubiałam Draza, więc stawiam na Drazica.

Kto waszym zdaniem był lepszym muzykiem: Declan czy Jodie??

ocenił(a) serial na 7
marta690

yyy... mysle, że Jodie. Miała fajne piosenki, podobalo mi sie jak spiewała. Chociaż Declan też był niezły :) ale jeśli mam wybierać to stawiam na Jodie :]

Czy lepszym dyrektorem była Dyson czy jest nim Bailey?

ocenił(a) serial na 10
olcia_923

Oczywiście Dyson. Myślę, że miała podejście do uczniów.
Kto jest lepszym nauczycielem Christina Milano czy Ronnie ?

ocenił(a) serial na 10
James_14

moim zdaniem lepsza jest roonie
potrafila z nimi rozmawiac, lepsze podejscie do mlodziezy

kto jest przystojniejszy peter rivers czy rayan???

ocenił(a) serial na 10
kira_1990

heh dobre pytanie oni sa stroche podobni jak dla mnie chyba z wyglądu Rayan ale z charakteru rivers rayan jest czasem taki nijaki bez charakteru a ja lubie troche zadziornych i nieułożonych chłopaków heh :)

Mai czy Stasi ??

Mea_Culpa

mai na poczontku byla taka... nawiedzona ale jest ok lubie ja teraz jest pewna siebie ale ludzie maja o niej rozne zdania ja ja lubie

charlie z anita czy charlie z katerina a morze z malani (o fujjj juz nie chce sobie tego nawet przypominac)

Mea_Culpa

mai na poczontku byla taka... nawiedzona ale jest ok lubie ja teraz jest pewna siebie ale ludzie maja o niej rozne zdania ja ja lubie

charlie z anita czy charlie z katerina a morze z malani (o fujjj juz nie chce sobie tego nawet przypominac)

ocenił(a) serial na 10
ankulinio

Zdecydowanie Charlie z Kateriną. Pasowali do siebie ;p
Drazic z początku czy Drazic obecnie??

ocenił(a) serial na 9
lupekfcb

Drazic z początku :P
Z tej samej beczki:
Charlie z początku czy Charlie obecnie ??

lexus123

hm... trudne pytanie :P mysle ze obecnie jest spoko no nie liczac tego pocalunku z melani fuj...
co jest bardziej obrzydliwe

melanie z rayanem czy z drazicem ?? :P :D:D

ocenił(a) serial na 10
ankulinio

melanie z rayanem

Rose czy Chaka?

Christiane

ach... zadalas takie pytanir ze nikt nie zna odpowiedzi:D:D

kat czty anita?