Reguły są proste:
Gierka polega na tym,że ja jako pierwsza napiszę co, bądź kto jest lepsze/y, kolejny uczestnik odpowie na pytanko i uzasadni jednym zdaniem, a potem poda swoją propozycję.
Wszystko jasne? To zaczynamy:D
Oczywiście że Anitka:)Ona jest Wspaniała:D Zresztą tak jak wszystkie Anity:) Pozdrawiam wszystkie Anitki...hehehe:)
Mai - ma charakter, jest ciekawa i interesujaca, niejednoznaczna...:)
no to dalej: Anita czy Jodi? (obie postacie sa kreowane w podobnym stylu; jedna byla najlepsza kiedys, teraz druga wchodzi do gry - ktora lepsza?)
Nie zgadzam się że są kreowane w podobnym stylu, dla mnie to dwie zupełnie różne postaci. Jodie zdecydowanie, w ogóle jeden z najciekawszych charakterów w całym serialu. No i ładniejsza, do tego świetnie śpiewa
Drazic jest lepszy.nigdy nie wiadomo co mu do glowy przyjdzie i dlatego jest ciekawie :D
Ja wolę Anitę, wg mnie jest ciekawszą postacią i jest ładniejsza, no i jak wcześniej wspomniano aktualnie wysuwa się na prowadzenie:P
A teraz kolejne:
Charlie czy Drazic?:D
Charlie, bo ma ładne imię i przeszedł fajną metamorfozę. Drazic to taki Bolton 2.
Katerina z Conem czy Katerina z Charliem?
Według mnie to Boltona nie ma co porównywac do Drazika był jak dla mnie o wiele fajniejszy i podobało mi sie ze pod pozorem takiego głupka w srodku był wrażliwy i czuły co w trakcie rozwoju serialu sie ukazywało no ale do rzeczy heh
Katerina z Connem heh podobała mi sie ta ich burzliwa miłośc a po za tym bardzo lubiłam Conna był ciekawszy od Charliego według mnie i tamci byli bardziej namiętni heh mi w Charlim sie nie podobaja jego usta i jak mówi to tak pluje na boki hehehe
To next nawiąrze do mojej wypowiedzi heh
Drazik czy Bolton???
Według mnie Drazic, chociaż oni są bardzo podobnie wykreowani. Drazic jest, według mnie, przystojniejszy, ciekawszy pod względem charakteru tzn. często zaskakuje (np. scena w szpitalu), jest nieobliczalny ;) i przejdzie wielką metamorfozę, więc stawiam na Drazica.
Drazic czy Ryan??
Zdecydowanie Mai, Stassy nie mogłam ztolerować, wkurzała mnie swoim zachowaniem, Mai też jest dziwna, ale ma fajne poglądy i niekiedy powie coś sensownego :P
Steve czy Drazic
Jak dla mnie Drazic jest bezkonkurencyjny hmmm... na dzień dzisiejszy ;b chociaż Steve też dobrze grał. Trudno określić.
Danielle czy Anita??
Co do wcześniejszego pytania : Declan czy Ryan?
Hmm..cięzko mi na nie odpowiedzieć ponieważ Declana za bardzo nie lubiłam. I odpowiedziałabym że Ryan, ale po ostatnich odcinkach niestety zmieniam zdanie. Bo zachował się jak jakiś frajer dla którego tylko jedno w głowie.. Dużo włożył starań żeby jego randka z Mai wypaliła, ale ta końcowka odcinka jak z nią postąpił osobiście mi się nie podobała.
no ja bym az tak zle go nie osądziła ona nic mu nie powiedziała nigdy i to ona go strasznie traktowała jak był jej potrzebny to była miła a tak to na odstawke i sie mu nie dziwię sex jest ważny i jest w pewnym sensie dowodem miłosci ale wiadome ze trzeba do niego dojzec ale ona tak bez słowa go olała wystarczyło porozmawiac to na bank by zrozumiał
a co do forum to wole filmweb zawsze o ciekawcyh rzecach mozna podyskutowac kulturalnie :) heh
a co do tego czy jak pytałam to mi chodizło o wyglada czy osobowaco to ogólnie jako osobę a na to sie składa wszytko według mnie sie kogos poprstu ogólnoe lubi albo mniej
jakas panika sie stała w tej zabwie kazdy pyta a nie odowoada wiec nie wiem nawet na co mam odpowiedac
sory nie przeczytałem tamtej wypowiedzi do końca. a co do tego to nie moze chodzic o dwie rzeczy na raz np.: charlie vs drazic chyba większośc przyzna ze drazic jest przystojniejszy ale charlie ma bardzo fajny charakter. w ogole charakter drazica bardzo mi sie nie podoba.
Wydaje mi się, że Jodie, ponieważ podobał mi sie jej styl i ma bardzo ładne piosenki. Wniosła do filmu coś nowego. Grała prawie siebie, ale to było fajne.
Melanie czy Mai ;b
wydaje mi się że Charlie. Rayan wykorzystał Melanie żeby pomogła mu w nauce i ją okłamywał i głupio zerwał z Mai bo ona nie była gotowa na seks. To, moim zdaniem, niedorzeczne. Charlie przeszedł metamorfozę i myślę że jest fajniejszy niż Rayan.
Katerina czy Anita?
oczywiscie KATERINA, bo ma fajny charakter i jest ładniejsza. A Melanie to takie naiwne dziecko...
Rivers czy Bolton?
a to akurat trudne obie postacie dużo wnosiły do serialu i bardzo je lubiłam ale jak juz musze wybrać to z lekkiem wskazaniem na
BOLTONA, podobało mi się jak z czasem dojżewał i można było go poznać z różnych stron np jak wspierał syna dyrektorki który był na wózku albo jak żegnał sie z Stacy
Ally czy Daniele
Oczywiście, że Nick.
Z Matta sie zrobił taki typowy macho w pozniejszych odcinkach, a Nick zawsze był fajny, potrafił pocieszyć itp. Szkoda tylko, że tak szybko umarł :(
Charlie i Anita, czy Charlie i Katerina???
IMHO - Charlie i Kaśka ponieważ nie będąc oryginalnym odpiszę że w pewnym stopniu pasowali do siebie a będąc z Charliem Anita robi robi się zbyt spokojna i zbyt "normalna" a z tego co wiem w póżniejszych odcinkach Draz wkręci Anitę w narkotyki wobec czego Anita będzie miała niekiepskie problemy i się stoczy (prawie) całkowicie ale bynajmniej coś się będzie działo
Jednym słowem Charlie i Kat
ja na początku też chciałem żeby charlie i kat byli razem ale teraz fajnie że charlie jest z anitą i szkoda że ona znowu będzie z drazem.
oglądałem kawałek na youtube jak sie jej oswiadczy i draz był chyba jednym z najprzystojniejszych facetów a tam wygląda chyba jak najbrzydrzszy.
<WOW> widzę,ze moja niewinna gierka w gorącą dyskusję momentami się przeradzała:D hehe
Kontynuujmy:)
Kto by Wam bardziej pasaował do Mai? (Pytam teoretycznie...)
Bolton czy Nick??
Hehe pewnie fajna zabawa :) dobra myśl
Co za cikawe pytanie no więc:
w sumie myślę bardzoj pasowałby nick co 2 szaleńców to nie jeden więc myśle ze dla Mai lepsza byłaby osoba spokojniejsza
Hilary czy Ronnie
Ronnie, jest bardzo fajną nauczycielką. Zawsze pomoże.... Hilary też nie jest zła :D
Drazic czy Nick?
Hmm... oboje bardzo lubię. No i dawno nie widzialam zadnego odcinka z Nickiem. Ale, że bardzo polubiałam Draza, więc stawiam na Drazica.
Kto waszym zdaniem był lepszym muzykiem: Declan czy Jodie??
yyy... mysle, że Jodie. Miała fajne piosenki, podobalo mi sie jak spiewała. Chociaż Declan też był niezły :) ale jeśli mam wybierać to stawiam na Jodie :]
Czy lepszym dyrektorem była Dyson czy jest nim Bailey?
Oczywiście Dyson. Myślę, że miała podejście do uczniów.
Kto jest lepszym nauczycielem Christina Milano czy Ronnie ?
moim zdaniem lepsza jest roonie
potrafila z nimi rozmawiac, lepsze podejscie do mlodziezy
kto jest przystojniejszy peter rivers czy rayan???
heh dobre pytanie oni sa stroche podobni jak dla mnie chyba z wyglądu Rayan ale z charakteru rivers rayan jest czasem taki nijaki bez charakteru a ja lubie troche zadziornych i nieułożonych chłopaków heh :)
Mai czy Stasi ??
mai na poczontku byla taka... nawiedzona ale jest ok lubie ja teraz jest pewna siebie ale ludzie maja o niej rozne zdania ja ja lubie
charlie z anita czy charlie z katerina a morze z malani (o fujjj juz nie chce sobie tego nawet przypominac)
mai na poczontku byla taka... nawiedzona ale jest ok lubie ja teraz jest pewna siebie ale ludzie maja o niej rozne zdania ja ja lubie
charlie z anita czy charlie z katerina a morze z malani (o fujjj juz nie chce sobie tego nawet przypominac)
Zdecydowanie Charlie z Kateriną. Pasowali do siebie ;p
Drazic z początku czy Drazic obecnie??
Drazic z początku :P
Z tej samej beczki:
Charlie z początku czy Charlie obecnie ??
hm... trudne pytanie :P mysle ze obecnie jest spoko no nie liczac tego pocalunku z melani fuj...
co jest bardziej obrzydliwe
melanie z rayanem czy z drazicem ?? :P :D:D