Mam pytanie odnośnie Danielle i Nicka. Wiem, że Nick był z Jodie, a Jodie przyjaźniła się z Danielle. Jednak jeśli mnie pamięć nie myli to chyba coś iskrzyło między Danni a Nickiem. Jeśli ktoś ma czas i ochotę to proszę o streszczenie tej sytuacji :) Było to dość dawno i nie pamiętam dokładnie jak to było.
ja też nie pamiętam wszystkich szczegółow (to było baaardzo dawno) :) pamiętam tylko jak sie to zaczęło: uczniowie mieli odbywac praktyki. Nick, który był z Jodi, odbywał praktyki razem z Danielle, która wówczas była ze Steve'm. Cos zaiskrzyło, zaczęli sie całować,póżniej spotykać. Danielle była bardziej zaangażowana, Nick miał wątpliwości. Wszysko wyszło na jaw podczas szkolnej wycieczki na statku, gdzie zazdrosny Steve przyłożył w zęby Nickowi, a potem, w wyniku szarpaniny, zleciał ze schodów (Steve, nie Nick). Jodi zerwała z Nickiem. Przyjaciele byli pokłoceni przez jakiś czas. A jak to się stało, że Nick wrócił do Jodi i czemu zerwał z Danielle? - tego już nie pamiętam :) pozdr
Danielle maiła pecha bo zadawała się była z dwoma facetami: Nickiem, który miał trochę naładowane do głowy niczym dres wiejski oraz ze Steavem. Jeden zmarł podczas walki w ringu, drugi spadł ze skały czy cuś. Miała kobita pecha, dobrze, że Declanowi nic się nie stało przy tej kobicie.
Dzięki wielkie :) Teraz coś mi tam zaczyna się przypominać. Jakby jeszcze ktoś napisał jak się stało, że Nick wrócił do Jodie to już w ogóle by było pięknie ;)
Fajna para była z Danielle i Nicka. Zdecydowanie dwójka moich ulubionych postaci. TVP mogło kolejny raz od początku powtarzać ten serial ;p Tzn. teraz do końca, a potem znowu, bo oglądałam początek, potem nie oglądałam, a teraz znowu oglądam. Tylko najlepiej, żeby jakoś po południu ;)