Moze mi ktos opowiedzieć w skrócie dzisiejszy ODCINEkk :((
PRosze!!!!
hej.. też chciałam się dołączyć do tej prośby, bo nie mogłam obejrzeć dzisjaj HBH :( tylko nie wklejajcie żadnych streszczeń, napiszcie swoimi słowami :)) pozdro :]
Katerina robi zdjęcia dla Ryana na plaży, gdy ten jest bez koszulki, a potem sprzedaje je dla dziewczyn ze szkoły. W odwecie chłopak daje do gazety ogłoszenie matrymonialne podpisując się jako Katerina.
Do szkoły na lekcję przychodzi niewidomy człowiek, aby opowiedzieć młodzieży o pracy prawnika. Drazic żartuje na temat jego ślepoty, co uraża Anitę. Każe swojemu chłopakowi, aby ten przez cały dzień poruszał się po mieście z zakrytymi oczami. Chce, żeby zrozumiał jak ciężkie życie mają niepełnosprawni. Drazic wykonuje to zadanie i godzą się.
Między Melanie a Charlim rodzi się uczucie. Jednak Melanie postanawia na jakiś czas nie spotykac się z chłopakiem, bo dochodzi do wniosku, że chodzenie z nim źle wpływa na jej wyniki w nauce. Postanawiają być przyjaciółmi, a na poważnie związać się dopiero po maturze.
Anita ma dosyć nagannego zachowania Drazica. Chce, by chłopak dorósł. Po sprzeczce z niewidomym prawnikiem Drazic postanawia pokazać Anicie, że jest zdolny wczuć się w położenie niewidomych. Przez cały dzień chodzi z zasłoniętymi oczami. Melanie i Charlie spędzają coraz więcej czasu razem. Przyjaźń przeradza się w głębsze uczucie. Katerina po kryjomu robi zdjęcia kąpiącemu się Ryanowi. Chce je wykorzystać na zajęciach z fotografii. Okazuje się jednak, że sprzedaż zdjęć dziewczynom ze szkoły to świetny interes. Zdenerwowany Ryan planuje odwet.
Zabawny jesteś ;) Opisy do odcinków tworzy TVP, następnie opisy są wykorzystywane przez serwisy podające program TV, stąd WP jest jedną z wielu...