PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8155
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

W dzisiejszym odcinku umarl Steve:( ciekawe jak bedą odcinki bez niego wygladaly ja go lubilem ....no ale coz.....ale zapowiadaja sie fajne odcinki z Bolltonem ktory wprowadzil do Ally :-)

rivers_2

ja rowniez lubialam Steva,szkoda ze powiedzieli tylko ze mial wypadek...
lipa,najpierw Nick a teraz On...co ten producent tak usmierca glownych bohaterow....

kaska18

hmm... może to dziwne ale w dzisiejszym odcinku nic nie powiedziano o szczegółach śmierci Steve'a być może te sceny zostały wycięte ponieważ wiem że Steve robiąc zdjęcia zachodzacego słońca na plaży spadł z klifu.

Bobikx

no wlasnie troche dziwne,ze tak wszyscy umieraja:/jakos tak za malo smutku pokazali po smierci Steve'a.Prawie sie nie przejeli,ze im kumpel(juz 2)umarl...

ocenił(a) serial na 10
rivers_2

Jodie jakoś nie umarła... :D
Ja się cieszę, że nareszcie będzie więcej Boltona. To równie ciekawa postać jak Rivers. Nie rozumiem jednak jak możecie tęsknić za Nickiem, bo on był żałosny... Drugi raz oglądam ten serial i ten laluś wkurzał mnie jeszcze bardziej.

ocenił(a) serial na 10
rivers_2

kurcze, obejrzałam tego odcinka ostatnie 10 minut, co się stalo ze Steave umarł?? kurcz czemu ten reżyer uśmierca najfajnieszych bohaterów?

ocenił(a) serial na 6
Katie_13

To nie reżyser/scenarzysta - on pewnie sam zrezygnował :|

ocenił(a) serial na 10
rivers_2

Steve umarł?? ja nie ogladnełam tylko jednego odcinka, a tutaj przegapiałam taka sytuacje;/ szkoda:( w nastepna sobote tez nie bede mogła obejrzec..;/ ;( jak on umarł, stało sie jeszcze cos podczas tego odcinka?

asiek_temp

To w jaki sposob umarl steve i co sie dokladnie stalo to moze pokaza w nastepnym odcinku szkoda ze tylko raz w tygodniu leci szkola zlamanych serc z tego co pamietam to kilka miesiecy temu leciala 2 raz w tygodniu w sobote i niedziele a teraz tylko w niedziele:( ale lepsze to niz nic:-) taa bolton to 2 najlepsza postac po riversie moze jeszcze pokaza jak sie potoczyly jego losy z tą Sam tak samo jak niedawno Jodie przyjechala na koncert do szkoly zeby zachecic uczniow zeby szli do tego l.o

Pozdrawiam wszystkich fanow Szkoly zlamanych serc!