W dzisiejszym odcinku umarl Steve:( ciekawe jak bedą odcinki bez niego wygladaly ja go lubilem ....no ale coz.....ale zapowiadaja sie fajne odcinki z Bolltonem ktory wprowadzil do Ally :-)
ja rowniez lubialam Steva,szkoda ze powiedzieli tylko ze mial wypadek...
lipa,najpierw Nick a teraz On...co ten producent tak usmierca glownych bohaterow....
hmm... może to dziwne ale w dzisiejszym odcinku nic nie powiedziano o szczegółach śmierci Steve'a być może te sceny zostały wycięte ponieważ wiem że Steve robiąc zdjęcia zachodzacego słońca na plaży spadł z klifu.
no wlasnie troche dziwne,ze tak wszyscy umieraja:/jakos tak za malo smutku pokazali po smierci Steve'a.Prawie sie nie przejeli,ze im kumpel(juz 2)umarl...
Jodie jakoś nie umarła... :D
Ja się cieszę, że nareszcie będzie więcej Boltona. To równie ciekawa postać jak Rivers. Nie rozumiem jednak jak możecie tęsknić za Nickiem, bo on był żałosny... Drugi raz oglądam ten serial i ten laluś wkurzał mnie jeszcze bardziej.
kurcze, obejrzałam tego odcinka ostatnie 10 minut, co się stalo ze Steave umarł?? kurcz czemu ten reżyer uśmierca najfajnieszych bohaterów?
Steve umarł?? ja nie ogladnełam tylko jednego odcinka, a tutaj przegapiałam taka sytuacje;/ szkoda:( w nastepna sobote tez nie bede mogła obejrzec..;/ ;( jak on umarł, stało sie jeszcze cos podczas tego odcinka?
To w jaki sposob umarl steve i co sie dokladnie stalo to moze pokaza w nastepnym odcinku szkoda ze tylko raz w tygodniu leci szkola zlamanych serc z tego co pamietam to kilka miesiecy temu leciala 2 raz w tygodniu w sobote i niedziele a teraz tylko w niedziele:( ale lepsze to niz nic:-) taa bolton to 2 najlepsza postac po riversie moze jeszcze pokaza jak sie potoczyly jego losy z tą Sam tak samo jak niedawno Jodie przyjechala na koncert do szkoly zeby zachecic uczniow zeby szli do tego l.o
Pozdrawiam wszystkich fanow Szkoly zlamanych serc!