PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Podobno tvp 1 ma puscic szkole zlamanych serc do 194 odcinka.
Przynajmniej tak czytalem w programie tv.
Wie ktos moze cos wiecej w tym temacie?

ocenił(a) serial na 8

Ferie się kończą to i emisja się kończy. Normalka. Zapewne dokończenie serii czeka nas w okresie wakacyjnym (wyliczą od którego odcinka zacząć nadawanie i pod koniec wakacji wyemitują ten 210). Zdziwię się jeśli w tym roku nie dociągniemy do końca, to już zdecydowanie trwa zbyt długo. ;)

sbsssj

2 lata temu zacząłem oglądać i był 3 sezon , teraz jest 6 czy już 7 ? Nieważne , jednak trochę długo to trwa , pamiętam jeszcze jak około 5 czy więcej lat temu na tvp1 leciała 1 i 2 seria , której nie stety nie oglądałem (wtedy mi się nie podobała :/) Chciałbym żeby serial puszczali cały rok 3 razy w tygodni np pon i sroda o 15.00 i sobota o 13.00 to by było fajnie i można by było po szkole oglądać :)

Lecho1523

Byłoby śmiesznie gdyby po zakończeniu emisji w wakacje 2010, zaczęli puszczać serial od początku i skończyli ponownie po kilku latach.
Niestety, zapewne dadzą na jego miejsce jakiś żałosny "serialik", którego nie da się oglądać

Amitsu

Jest takie forum australiskich seriali i tam można wypowiedzieć się na ten temat, podobno tvp już nie będzie puszczać szkoły w sezonach 1-2 więc czyli jedynie od 3 sezonu :/ ale też mało prawdopodobne bo mają zakończyć serial i koniec :( zamiast tyle lat to puszczać to lepiej conajmniej te 3 dni w tygodniu o 15...

ocenił(a) serial na 10
Lecho1523

Szkoda,bo dla mnie istnieje tylko 1 sezon.Ewentualnie jeszcze 2.Najlepsze sezony(szczególnie 1).Pozdro

mandaryn111

Ja 1 i 2 sezon mało pamiętam w obydwu obejrzałem może po 5 odc i to z jakieś 5 czy 6 lat temu :/ ale już od 3 do 6 i teraz obecnie obejrzałem chyba każdy i najlepsze to 3 i 4

Lecho1523

Świetnie by było jak by puścili od 1 sezonu.Myślicie że jest szansa.

carri_k

Nie ;( Właściwie to jest 1 na miliard

użytkownik usunięty
carri_k

Było by fajnie.Ale o czym tu wogóle mówić jak do końca zostaje 16 odcinków i niechce im się puścić a co dopiero od początku.

Jakieś 5-8 lat temu to jeszce były czasu :) Leciały w sobote na TVP 1 porządne bajki Disneya : Alladyn,Tarzan,Timon i Pumba itp potem jakiś film disneya i HBH 1 sezony :) a na TVP2 Lecieli Jetsonowie i Filnstonowie na Polsacie Garfield,Maska... Na TVN bajkowe kino, A teraz TVP nie puszcza prawie wcale nic dla dzieci i młodzieży 1 głupia bajka rano i już nic nie leci (teraz hbh) czasmi widzę hannah montana albo coś tam o hotelu :/ okropne , tvp2 nic nie puszcza , polsat też , tvn też nic... Co się dzieję ? Hbh puszczają tylko w ferie i wakacje i w głupich godzinach, Jak by nie mogli te 3 dni w tyg o 15 od 1 sezonu