Napisalem do nich emaila i w odpowiedzi otrzymalem to:
"Uprzejmie informujemy,że zakończyliśmy emisję tego serialu. Wyemitowaliśmy wszystkie posiadane przez nas odcinki.Byc może w przyszłości powróci on na naszą antenę."
No niestety poki co to koniec:(
Jak mogli?! To straszne ;(. Mogliby chociaż puścić jeszcze raz pierwszą i ewentualnie drugą serię... :(
Nie mogę tego zrobić;(
To mój ukochany serial, uwielbiam go:((
Cholera zaraz co nich pójde i im pokaże xD
Wg najnowszego programu telewizyjnego znowu od poniedziałku będzie można oglądac Szkole zlamanych serc . Jedno , co mnie dziwi , to fakt , ze będzie to od 16 -go odcinka
FFajni, że puscili serial na ferie, tylko szkoda ze nie maja wszystkich serii;/ bo tych dalszych nie wiedziałam, a wyglada na to ze tez sa swietne.
Tak naprawdę, to szkoda, że "Szkoła Złamanych Serc" jest emitowana codziennie rano ;/ Mogli by dać ją koło 15 np. bo rano to dla kogo oni to puszczają? Dla dzieci z zerówki czy dla babć opiekujących się nimi? ;/
ja tez do nich pisałam i prosiłam ich goraco. przecież oni nie moga nam tego zrobić!!!!!my kochamy ten serial zróbmy coś. piszmy po 10 meilów może w końcu sie zlitują. napisałam tvn ale oni na to ze typ go ma ale teraz skończyli emisje i może przekonamy tvn piszcie im duzo meilów tylko tyle możemy zrobić :(:(:( przecierz mamy prawo oglądać to co lubimy niech sie licza też z naszym zdaniem. robią jakies zakichane telezakupy a ten fantastyczny serial leży gdzieś na dnie półki i se poczeka pewnie kilka lat na swój powrót :(:(:(:( ehhhhhh
hej ja tez uwazam ze to nie sprawiedliwe dzis byl ostatni odcinek a dla mnie zaczynaja sie najciekawsze z Riversem i Sam to niemozliwe ze puszczaja jakies plebanie zlotopolskich i i nne seriale puszczane w domach starcow a dla mlodziezy nic !! jezeli mozecie podajcie mi emaila pod jakiego mam napisac do tvp badz tvn
Ja ten serial zaczelam ogladac moze z 2 tygodnie temu i juz nie moge sie doczekac nastepnego odcinka.To jest najlepszy serial na swiecie.Mam pytanie ile jest serii i ile odcinkow tego SERIALU??