PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8158
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Napisalem do nich emaila i w odpowiedzi otrzymalem to:
"Uprzejmie informujemy,że zakończyliśmy emisję tego serialu. Wyemitowaliśmy wszystkie posiadane przez nas odcinki.Byc może w przyszłości powróci on na naszą antenę."
No niestety poki co to koniec:(

ocenił(a) serial na 10
dandon21

Jak mogli?! To straszne ;(. Mogliby chociaż puścić jeszcze raz pierwszą i ewentualnie drugą serię... :(

ocenił(a) serial na 10
Ata_5

Nie mogę tego zrobić;(
To mój ukochany serial, uwielbiam go:((
Cholera zaraz co nich pójde i im pokaże xD

ocenił(a) serial na 10
dandon21

:(( tak lubię ten serial!! mogłabym ogladac nawet te same odcinki!

asiek_temp

Wg najnowszego programu telewizyjnego znowu od poniedziałku będzie można oglądac Szkole zlamanych serc . Jedno , co mnie dziwi , to fakt , ze będzie to od 16 -go odcinka

ocenił(a) serial na 10
elanutka

Dobry i 16. odcinek!! Fajnie, że w ogóle dali.. tak na ferie. :)

ocenił(a) serial na 10
dandon21

FFajni, że puscili serial na ferie, tylko szkoda ze nie maja wszystkich serii;/ bo tych dalszych nie wiedziałam, a wyglada na to ze tez sa swietne.

ocenił(a) serial na 10
dandon21

Tak naprawdę, to szkoda, że "Szkoła Złamanych Serc" jest emitowana codziennie rano ;/ Mogli by dać ją koło 15 np. bo rano to dla kogo oni to puszczają? Dla dzieci z zerówki czy dla babć opiekujących się nimi? ;/

dandon21

ja tez do nich pisałam i prosiłam ich goraco. przecież oni nie moga nam tego zrobić!!!!!my kochamy ten serial zróbmy coś. piszmy po 10 meilów może w końcu sie zlitują. napisałam tvn ale oni na to ze typ go ma ale teraz skończyli emisje i może przekonamy tvn piszcie im duzo meilów tylko tyle możemy zrobić :(:(:( przecierz mamy prawo oglądać to co lubimy niech sie licza też z naszym zdaniem. robią jakies zakichane telezakupy a ten fantastyczny serial leży gdzieś na dnie półki i se poczeka pewnie kilka lat na swój powrót :(:(:(:( ehhhhhh

ocenił(a) serial na 10
dandon21

hej ja tez uwazam ze to nie sprawiedliwe dzis byl ostatni odcinek a dla mnie zaczynaja sie najciekawsze z Riversem i Sam to niemozliwe ze puszczaja jakies plebanie zlotopolskich i i nne seriale puszczane w domach starcow a dla mlodziezy nic !! jezeli mozecie podajcie mi emaila pod jakiego mam napisac do tvp badz tvn

dandon21

Teraz serial juz leci jakiś czas, dziś był 80 odcinek na tvp1, ale to chyba już wiesz :)

ocenił(a) serial na 10
Silnikowa

Tak wiem wiem:) ogladam zawsze jak sie tylkok obudze na transmisje:D

ocenił(a) serial na 10
dandon21

Ja ten serial zaczelam ogladac moze z 2 tygodnie temu i juz nie moge sie doczekac nastepnego odcinka.To jest najlepszy serial na swiecie.Mam pytanie ile jest serii i ile odcinkow tego SERIALU??

ocenił(a) serial na 10
dandon21

aha i jeszcze jedno czy Allie wruci z londynu??Mam nadzieje ze tak bo ja uwielbiam.