PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Po odejsciu Rayana, Sary czy Kurta, serial dla mnie stal sie nudny. Nowi bohaterowie jak Zac (ktory jest najnudniejsza obecnie postacia), Marco (ktory jest kopia Cona) ,czy Tess, (ktora nie wiem czemu przypomina mi Stassy), nie przemawiaja do mnie i nic nie wnosza do serialu. Nawet Drazic nie jest juz taki jak kiedys i nie jezdzi nawet na rolkach czy desce. Nie zebym oczekiwal zeby byl takim zlym charakterem jak kiedy sie pojawil, ale takim troche cwaniaczkiem moglby dalej byc.
Jedynie to Dennis jest jeszcze taka charakterystyczna postacia i dzieki niemu ten serial jeszcze jakis poziom trzyma, reszte bohaterow to szybko zapomne, bo nie sa to osoby ktore sie wyrozniaja.
Moim zdaniem, serial powinni zakonczczyc na tym kiedy starsza ekipa odeszla i wtedy zakonczyc szczesliwie historie Drazica i Anity, bo te pozniejsze odcinki, to wydaje mi sie ze byly juz troche na sile krecone i widac, ze tworcom konczyly sie juz pomysly, na to jak powinien serial dalej wygladac.
Jak dla mnie najlepsze odcinki byly krecone w 1996 roku. Drazic, Anita, Katerina, Ryan i Charlie, to byla ekipa nie do przebicia, ktora pamietalem nawet po latach, a ogladalem ten serial jeszcze wtedy kiedy puszczali go na TVN.

chriso_3

A mi się najbardziej podoba ostatni sezon.

ocenił(a) serial na 10
Golden415

Ostatnia seria wydaje się bardziej mądrzejsza, bohaterowie dorastają stają się bardziej poważni. Bardzo lubie tą serie HBH chociaż stwierdzam, że najlepsze były odcinki 4 sezonu z Kateriną, Charlim, starym Draziciem. Jednak sezon 6 też jest godny podziwu.

użytkownik usunięty
chriso_3

Dokładnie.Choć co do 4 sezonu to jeszcze Bolton był spoko.A co do tych nowszych to nie lubię Gem i dobrze że odeszła ale szkoda że tak późno.I dokładnie jest tak jak mówicie brak Ryana czy Kurt'a robi swoje nie jest już tak ciekawie ale chociaż tyle że Drazic gra do końca.

ocenił(a) serial na 10

A mnie się podoba najbardziej 1 sezon.Ja HBH kojarzę tylko z 1 sezonem,chociaż oglądałem wszystkie serie.Oprócz 1 sezonu lubię tylko Drazica, Ryana i Dennisa.I dodam jeszcze,że Dennis kojarzy mi się z Boltonem:)
Pozdro

ocenił(a) serial na 9
mandaryn111

Ja najbardziej lubiłem Mai i Nikki

Mariusz69

Ja Nikki nienawidziłem najbardziej z serialu(później Gem) ogólnie 6 sezon zdecydowanie najsłabszy , Carson to też kopia Lessa a Thania od początku mi do serialu nie pasowała, ogólnie powinni zakończyć serial jak Ryan , Sara , Kurt i Di Barnett odeszli z serialu. A sezony 3-4 najbardziej mi sie podobały a 1-2 nie widziałem wszystkich odc więc nie pamiętam zbyt dużo bo bardzo dawno oglądałem (ponad 10 lat temu prawie)

ocenił(a) serial na 9
Lecho1523

Ale jakie odejcie Sary,Ryana,Kurta,Di Barnett? Przecież oni teraz (184 odc.) występują..

użytkownik usunięty
Mariusz69

jeśli dobrze pamiętam to w 186 odc wszyscy których wymieniłeś odejdą

użytkownik usunięty
Lecho1523

W 100% się z Tobą zgadzam.Nikki to od początku nie lubiłem i dobrze że nie grała dłużej niż Kurt bo zrobił się spoko po jej odejściu.Gem to samo tak jak i Stassy.za Mai też nie przepadałem ale już trochę mniej. niż za tą trójką.

ocenił(a) serial na 9

Oj bo wy tam tylko Anite i Drazica lubicie xDD

Mariusz69

Ja Anity nie lubię a Drazica tym bardziej... Najlepszy był Bolton

ocenił(a) serial na 9
Lecho1523

Nie znam, bo oglądam dopiero od okoła końca 4 sezonu, tak puszczali od 2008r. ;) Moi ulubieni - Mai,Nikki,Gemm,Tess,Katerina, Marc,Kurt,Charlie a nauczyciele? Ronnie,Di ^^ Anita i Drazic - nie lubię ich i tyle