PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8155
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Wiecie serial emituje TVP1 a stacje publiczne nie należą
do tych normalnych.Więc nie zdziwię się jeśli 21 obejrzymy
ostatni odcinek 98 :P kiedy to zacznie się nowy rok szkolny
a Katharina Declan Charlie będą powtarzać klase z nowymi uczniami.
Dlatego piszmy do TVP!!!
ps.jak nazywa sie piosenka jak zaczyna się serial.

ocenił(a) serial na 10
Christiane

No własnie piszcie do TVP.Ja ich wypytywalem o plany dotyczace serialu to powiedzieli ze narazie zadnych nie mają.Piszcie do nich to może serial zostanie :P

Bo chyba 4 sezon maja ^^^^

ocenił(a) serial na 10
Christiane

W jakims programie telewizyjnym na dalsze dni byly odcinki 99 i 100 wiec moze jednak ogladniemy czwarty sezon:)

ocenił(a) serial na 10
dandon21

Juz patrzylem na Program TVP.Pojawia się Anita więc 4 sezon mają :)

ocenił(a) serial na 10
Christiane

Oczywiście że mają 4 sezon.
Jednak to już nie to samo.Trochę smutno że nie będzie nikogo ze starej załogi.A odcinek w którym odejdzie Katharina bo bedzie grać najdłużej
będzie najbardziej smutnym jak dla mnie.Będę oglądał tylko do 140 odcinka.
Czasy Draza,Anity,Mai,Ryana to już inna bajka.Wolałem strszą ekipę

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

Ja Katharine tez bardzo lubie.Ogladalem pierwszy sezon,drugi z przerwami a 3 od polowy i wlasnie ta z 3 wydaje mi sie najlepsza.Matt,Boloton chyba najbardziej ich bedzie brakowac :(

jacekw92

ale przegrane ;/ Bolton odejdzie. To juz nie ma co ogladac. Moze tylko dla boskiej Kateriny. Czemu ona tak długo będzie grała?

ocenił(a) serial na 10
TMontana

z tego co widze to chociaz Declan zostanie-ale czy na dlugo...

ocenił(a) serial na 8
Little_Dean

Zgadzam sie. Kiedys (z 8-10 lat temu) ogladalem wszystkie odcinki do momentu odejscia Kateriny. Dzis serial ten oglada moja o 10lat mlodsza siostra, a ja czasami ogladam z nia i przypominam sobie dawne czasy :|

ocenił(a) serial na 10
Christiane

Jak napisać do TVP1 ??? ktoś zna może ich email ???

ocenił(a) serial na 10
ewelinasweetgirl_199314

eee

widzowie@tvp.pl

tak trudno samemu poszukac? ;/

ocenił(a) serial na 10
Christiane

Nie jest trudno samemu poszukac ;/ ale chyba po to jest forum ... ktos mily moze napisac aby innym bylo latwiej ty cyba do tych milych nie nalezysz wiec po co w ogole pisales ???? trzeba sie bylo nie wysilac ...twoje podejscie do pomocy innym mnie poprostu doluje ;/

ocenił(a) serial na 10
ewelinasweetgirl_199314

Pomagac pomagam tak bym nie siedzial na 20 forach.Ale twoje pytanie jest poprostu smieszne bo co za problem wejsc na tvp.pl i kliknac zakladke ,,Kontakt,,?

Odpisalem Ci wiec nie wiem co sie rzucasz chcociaz gdyby nie chodzilo o ten serial to bym nie odpisal

ocenił(a) serial na 10
Christiane

nie rzucam sie... dobrze moze i mozna to sprawdzic samemu ... ja sie zapytalam i juz .. łachy bez mogles nie odpisywac i tyle .. zrobilby to ktos zyczliwszy ;/

ocenił(a) serial na 10
ewelinasweetgirl_199314

dobra;) zachowujcie sie, przeciez nic takiego sie nie stalo.
Powaznych problemow nie macie? maly off top ale mam nadzieje ze dzieki temu bedzie milsza atmosfera:D

ocenił(a) serial na 10
Outro

Fajnie by było jakby puszczali ten serial dalej - w roku szkolnym.. Ale o jakiejś przyzwoitej godzinie.. Albo extramalnie wcześnie ;) albo jakoś popołudniami.. Bo co nam po nim skoro nie bedzie go można oglądać .. ahh. ta szkoła.. :/

ocenił(a) serial na 10
ukulele20

Myślę że można by pod koniec wakacji troche obicązyc skrzynke mailową z prośbami o to aby serial dalej emitowali :)