PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

ULUBIONY ODCINEK...

ocenił(a) serial na 10

podawajcie wasz ulubiony odcinek HBH(tylko jeden ten najlepszy waszym zdaniem)z uzasadnieniem co wam sie w nim podobalo? pozdr all

ocenił(a) serial na 10
A_C_A_B_

odcinek 110 kiedy Anita i Drazic kradna papierosy .Dlaczego............?
bo bylo bardzo fajnie:P no i leciała piosenka "when we talk about love".

Jeszcze odcinek kiedy po sądzie Anita chce dalej rozmawiac z Drazic ,a ten jej mowi ,ze on jej nie kochal itp.Ona zas odpowiada ze nie wierzy.Ten mowi ze musi.Ona odchodzi,a on zaczyna sie wyzywac na desce;)ale nie pamietam ktory to odcinek:P

A_C_A_B_

mój ulubiony odcinek był wtedy kiedy było juz po rozprawie i kidy anita poszła do drazica powiedziec mu,że go kocha a on na to ,że ma sie od niego odczepic... to było bardzo smutne, bo ja wieze w to że drazic bedzie z anita.. Uwazam ze drazic jest bardzo fajny tylko ma duzo problemów zwiazanych z rodziną .. ale nie chce sie do tego przyznac...

ocenił(a) serial na 10
A_C_A_B_

fajny byl odcinek w szpitalu.Drazic pokazal jak bardzo zalezy mu na Anicie-wzruszajacy moment...

ocenił(a) serial na 10
maniana4

92 jak zakopali kapsule..3 sezon jest lepszy

ocenił(a) serial na 10
jacekw92

tez tak mysle jakos teraz to sie robi takie płytsze i jak kazdy inny serial o milosci itp najlepsze jak dla mnie było sezony 2,3 jakos bardziej mogłam sie utozsamiac z nimi i dotykał ciekawych problemow mlodych a mi tez sie bardzo podobhało te zakopanie kapsuły wogóole tamte to w wiekrzosci mi sie bardzo podobały

ocenił(a) serial na 10
A_C_A_B_

Hmm.. Najbardziej podobało mi się to jak Anita wyznała miłość Drazicowi. Ogólnie ich początki.. Jak zaczeła mu pomagać przy nauce i od tego wszystko się zaczeło.
Moim zdadniem przez związek Drazica z Anitą zrobiło się ciekawiej. Kto by się spodziewał ze bedą ze sobą jak np Mai z Ryanem. I wcale te odcinki nie są mniej interesujące od wcześniejszych. I czekam tylko na to aż Drazic i Anita do siebie wrócą.. Bo to postacie które z odcinka na odcinek zaskakują. Takie jest moje zdanie :) Pzdr