Jaki jest wasz ulubioony odcinek?Mój to odcinek 92 w którym moim zdaniem widac było jak wielka przyjazn ich laczy gdy zakopali kapsułę czasu.Opis odcinka:(mysle ze moge dac bo na TVP byl w poprzednim tygodniu)
,,Na pamiątkę swojej przyjaźni maturzyści postanawiają zakopać w specjalnej kapsule po jednym, wybranym przedmiocie, który najlepiej ich charakteryzuje. Kapsuła ma być odkopana po 10 latach. Katerina wkłada do niej telefon komórkowy, który zostawił jej Con. Niestety, już po fakcie okazuje się, że telefon nie jest własnością Cona. Aby dalej nie opłacać abonamentu powinien być zwrócowy do wypożyczalni. Maturzyści mają wielki problem. W miejscu, gdzie została zakopana kapsuła ułożono chodnik. Dyrektor Dyson, w związku z tym, że jej niepełnosprawny syn otrzymał pracę w innym mieście, postanawia zrezygnować ze swojej funkcji tuż przed maturą i wyjechać z nim. Najwięcej żalu o takie postawienie sprawy ma do niej Bolton, który polubił i ją i jej syna. Rezygnację dyrektorki tuż przed maturą traktuje jak "ucieczkę szczura z tonącego okrętu".,,
Mój ulubiony odcinek to był w którym z serialu odeszła Jodie-
nie pamiętam numeru .Pamiętam jak Rivers z nią gadał jak pakowała
swoje rzeczy z szafki.Uważam że była najfajniejsza z całego serialu!
no moim ulubionym jest ten,w którym Drazic rozstaje się z Anitą dla jej "dobra".a on był w niej tak zakochany(co można było zauważyć w kiklu nastepnych-to co o niej mówił,jak na nia patrzył...)i jeszcze w tle piosenka"when we talk about love"-dla mnie kultowa scena!(nie jestem pewna ale to był chyba odcinek 111)
łał to juz za 10 odcinków będa razem?
ps. jak sie skończył ten odcinek co trzeba było odkopać kapsułę z powodu telefonu bo nie oglądałem. z góry dzieki z odp
razem to oni będą od odcinka CHYBA(!!)106 a co do odcinka z kapsułą to nie pamietam :/ dla pocieszenia moge podać link do angielskiej stronki-tam po zalogowaniu jest dostęp do wszystkich odcinków.