Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8163
7,0 2 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

http://youtube.com/watch?v=OxT3EqL4B8E&mode=related&search=

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

Troszeczkę mi się smutno zrobiło jak zobaczyłem nowych uczniów.
Jakoś już te odcinki nie przypadły do gustu.Na szczeście
zostanie Charlie,Decla i Katerina na PREZYDENTA!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

Nie ciesz się jakoś Declan i Charlie szybko znikną
W ogóle to juz nie to samo.Gdzie sezonów 6 tam nie ma co jeść!
Powinni zakończyć już na 4 max.Hm Katerina do LISU! hahaha
dobrze ze ona bedzie grała a i pamietam jej szczepy z Mai
gotowy była jej sprać buśke.heheh

Little_Dean

to faktycznie nie bedzie co oglądac? nie zrobia stop.i nam puszczą od początku .:)

ocenił(a) serial na 10
carri_k

Katerina jest spoko.ale z tego co widzialem to nowa ekipa tez nie jest zla moze nie to samo ale Draz jest cool.No ale ogolnie sezon 3 jest najlepszy

jacekw92

Zobaczymy.ble nam puszczali w tvp.bo sie nie zdziwe jak w krótce przestaną.a jak skończą sie wakacje to napewno serial nam znikinie:(tak często bywa:(

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

http://www.youtube.com/watch?v=J_X4DjzIAZc&mode=related&search=

a tego to ja w ogóle nie znam! i nie wiem co to za podróba ~!

ocenił(a) serial na 8
Little_Dean

Co do pierwszego posta - jakoś mi się wydaje że Charlie będzie tyle co Katerina, co najwyżej pare odcinków różnicy.

Co do ostatniego posta - pamiętam ten opening, to nie podróba, Marco był wymieniany w czołówce pierwszy po tym jak Draz odszedł do warsztatu samochodowego (potem go przywrócili znowu do czołówki).

ocenił(a) serial na 8
sbsssj

Btw. ciekawostką jest że w tej samej czołówce w migawce występuje policjant Todd - Dominic Purcell z Prison Break'a :P.

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

ej a gdzie ten dominic cos nie zauważyłam a to jakies ciekawe jakos sie przygladałam i nie zauważyłam

ocenił(a) serial na 6
Little_Dean

łoo, masakra. Wszyscy wymienieni. Jeszcze mówicie, że Charlie i Katherina odejdzie nie długo :| Cóż, fajna ekipa bła, Ci nwoi juz mi nie podchodzą...

ocenił(a) serial na 8
Kamill

Nie odejdą tak niedługo, ponad 40 odcinków jeszcze (czyli pewnie tego nie doczekamy bo to by wypadało by wakacjach a można się spodziewać że wtedy zaniechają emisji, albo czas emisji będzie dziwny ;(. Jedynie odejście Declana, to prawdopodobnie przyszły tydzień (tak na oko). Ostatni odcinek z resztą ekipy już jutro ;(.

Ja niestety wyjeżdzam jutro rano i następny odcinek jaki obejrze po tym dzisiejszym to 108. Dobrze przynajmniej że jakoś się orientuje bo bym wrócił i był kompletnie zdezorientowany :).

ocenił(a) serial na 8
sbsssj

oczywiście po wakacjach a nie by wakacjach :P

ocenił(a) serial na 6
sbsssj

To na pewno jutro :] ? Bo po dzisiejszym to sądze, ze chyba były by z dwa odcinki. Matt i Stassy znów są razem i jakos nikt nigdzie z nich nie wyjezdza ;)

ocenił(a) serial na 8
Little_Dean

Machnąłem się w obliczeniach :P. Jutro ostatni odcinek :). Ale w sumie tylko 2 osoby odchodzą :P.

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

Nie cieszcie się bo Declan niby ma powtrzac klase ale zrezygnuje i się
zmyje z budy juz w przeciagu odcinków 2 tygodni co pamiętam.Na jego
miejsce wejdzie azjatka Mai wredna suka oj będzie sie działo z Katheriną

ocenił(a) serial na 10
Christiane

,,Mai wredna suka oj będzie sie działo z Katheriną,,

to moze byc ciekawe :P

No i stalo sie nie zobaczymy juz Boltona ani Matta ani Stassy :( az mi smutno jest :(

Christiane

Prawdę mówiąc Mai i Katerina są siebie warte. :D

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

No tez sie smuce ze juz prawie wszyscy z poczatkowej ekipy odeszli ale z tego co czyatłam to kilka fajnych postaci sie pojawi wiec nie ma co odrazu sie do nich zrazac zobacze jacy beda a moze jeszcze bardziej ich polubie niz tych?kto wie ogolnie ten seriel jest nadzyczajnie swietny i kazda postac ktora tu sie pojawia jest dopracowana i ciekawa wiec nie bedzie tak zle mam nadzieje

ocenił(a) serial na 10
Little_Dean

podobno Niki super ma być grana przez Lare Cox wiec cos bedzie sie dziac :)

ocenił(a) serial na 6
Mea_Culpa

Ale to nie to samo. Jak już to lepiej jak by zrobiono nowy serial, a nie podpinaja się pod sukces pierwszych sezonów :P

PS> A dizś premiera Harry Pottera ;]

ocenił(a) serial na 6
Kamill

He, bardzije isę bałem nowych odcinków, a dzisiejszy był na prawde spoko. Ryan wyglada na cwaniaczka, Declan go nie lubi, ale sadze, że to zazdrosc, ogolnie moze być fajnie ;)

ocenił(a) serial na 10
Kamill

no, nowe odcinki zapowiadają się fajnie :)
tylko ze powinno byc tak, ze chociaz 2 bohaterow ktorzy sa od poczatku zeby byli ;] np. Declan i Matt

ocenił(a) serial na 10
victor1990

No nawet fajnie ale jednak czuc czasem taki brak np.Boltona czy Matta i gdyby oni zostali to na reszte mozna przymknac oko.No ale nie mozna miec wszytskiego :)