PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8155
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Wypisujcie najbardziej oraz najmniej lubiane przez was osoby w hartley

Mój typ

Bolton, Matt, Declan - najciekawsze postacie bez dwóch zdań :-))

Katarina - jest do niczego, kiedyś była nawet spoko ale teraz jest nudna i nie pasuje do reszty grupy

Bobikx

Ulubione - Bolton, Drazic, Anita
Nielubiane - Stassy, Melanie

Bobikx

Nie będe orginalana: Rivers, Bolton, Declan, Daniele
Nie znoszę: Stassy (absolutnie tandetna), Allie mnie irytuje, Katarina jest przesadzona, Jodie...jej chyba najbradziej nie trawiłam!

Ogólnie ciekawe postaci, skrajne, brakuje mi tylko jakiegoś kujona :D przydałby się w tym świecie buntowników jakiś okularnik :) czy się taki pojawi?

makotoo

Pojawi się, i to już niedługo. Będzie nim Charlie. Pierwsza osobą, która go pozna będzie Katarina, a stanie się to przez internet. Oczywiście i ona i on podadzą swoje zupełnie inne niż w rzeczywistości opisy (wygląd). Jakie będzie ich zdziwienie, gdy okaże się, że Kat wcale nie jest modelową blondynką :) A Charlie to typowy kujon, w okularach, nie pasujący do reszty. Ale z czasem okaże się bardzo fajnym chłopakiem, i świetnym przyjacielem.

Bobikx

aaaa zapomniałam! Steve oczywiście, mój ulubiony ;) ostatniego odcinka z jego udziełem niestety nie widziałam, ale i tak jego śmierć wydaje mi się bezsensowna ;( trudno...chlip ;)

makotoo

Bardzo lubilam Riversa , szkoda , że już go nie ma. Nie lubię Stassy i trochę drażni mnie Declan

elanutka

dalszych cześci serialu nie widzialam, ale z tego co juz puscla tvp to: Rivers i Bolton. Na poczatku lubilam i Jodi i Katerine,ale potem zrobily sie beznadziejne. Declan jest irytujacy, choc sympatyczny, Stassy okropna, Danielle nudna, Allie tez jest irytujaca, moglaby pokazac ze ma charakter. Matt jest po prostu glupi i infantylny, Steve byl spoko, ale najbardzie nieznosilam Nicka i nie wiem czemu wszyscy tak sie nim zachwycali, w sumie dobrze ze juz go nie ma w serialu. pozdr

ocenił(a) serial na 10
Bobikx

Rivers i Con to chyba moi ulubieni, choc Con pod koniec zmienił się. Wprost nie znoszę Allie!!! wrr... drazni mnie;/ Mimo to i tak kocham ten serial:)

ocenił(a) serial na 10
Bobikx

To bedzie tak:
Najlepsze postacie:hymmmmmmmm........wszyscy.Uwielbiam wszystkich.
Ogulnie ten serial jest najlepszy na swiecie.Nie do przebicia.Tylko szkoda ze Allie wyjechala do Londynu.Bardzo ja lubie.Ale mam nadzieje ze wruci.

ocenił(a) serial na 10
Bobikx

ulubione: rivers, bolton, jodie, con:), charlie, katherina, lubialem steve'a, declan
nie lubię: danielle, nicka na poczatku nie lubialem;)

ocenił(a) serial na 10
Bobikx

ULUBIONE-Bolton-przystojniaczek nawet i taki szajbus troche,Stassy-ona jest taka delikatns i ma coś w sobie
ZNIENAWIDZONE-Declan-lowelas,Katarina-słodka idiotka,Allie-beznadziejna twarz ropuchy,czuje do niej wstręt;/;/

ocenił(a) serial na 8
szerett

Bolton - bo jako jedyny z najstarszej ekipy dotrwał prawie do egzaminów xP (odszedł odcinek przed). Na początku się nie wybił ale po odejściu Riversa podkreślił swoją obecność w serialu na tyle wyraziście, że to jedna z moich ulubionych postaci ;].

ocenił(a) serial na 10
Bobikx

Najbardziej lubiłem:
Rose
Najbardziej nie lubiłem:
Stassy,Boltona i Jodie

ocenił(a) serial na 10
Bobikx

Najlepsi:
Bolton,Matt,Katarina(mimo wszytsko ja lubie ) :P ,

Nie lubię:
Nie ma takiej osoby wszytskich lubie.Nie lubilem z 1 sezonu tego Nicka czy cos tam :P

Bobikx

Moja ulubiona postać to pani Christina Milano

ocenił(a) serial na 10
Bobikx

Moje ulubione postacie: Jodie, Rivers, Stassy, Bolton, Sarah, Thania.

Nie lubię: Nicka, Ryana i Anity.

ocenił(a) serial na 10
Bobikx

NIE - DRAZIC,ANITA,MAI,MELANIE,RYAN,NIKKI,CHRLIE,DECLAN,LEE,MATT
TAK-STASSY,BOLTON,KATHERINA,JODIE,ROSE,ALIE,DANIELE,RIVERS

ocenił(a) serial na 10
Bobikx

ja uwielbiam katarine,cona,daniel
nienawidze stasy oraz nie przepadalam za allis

Bobikx

Najlepsze: Katerina, Anita, Drazic
Najgorsze: Mai, Melanie

Bobikx

Lubie Kat.. jest cholernie podobna do mnie z charakteru choc czasami przegina.. nie lubie Mai [ pomijam postacie ktorych juz nie ma. NA SZCZESCIE ]