Niestety, ale serial "Szkoła złamanych serc" zakończy się 29 sierpnia. TVP1 zapoda jakiś inny serial młodzieżowy. :( Tak więc tylko do konca miesiąca i koniec...
a dlaczego tylko 29.08.07 skoro wakacjie są do 04.09.07
czyli do 01.09.07 mogli by puszczac........mhy?pewnie w soboty beda puszczac tak jak bylo wczesniej.nie ma co sie martwic na zapas:)
I bardzo dobrze, jak w ogóle można takie dno nakręcic, leci to przez całe wakacje jakby ciekawszych seriali nie było. Ile w ogóle jest odcinków tego szajsu?
Skad wiesz ze TVP zakonczy emisje tego serialu??? Napisalam emaila to telewizji i w odpowiedzi dostalam ze koncza jesienna ramowke TVP i zeby napisac po 20 sierpnia wtedy bedzie wiadomo
wlasnie sprawdzilam program ... masz racje lexus po 27.08 serialu narazie nie ma... ale moze to tylko zmiana przejsciowa ... poczekajmy moze serial wroci na antene po tym serialu sposob na alcybiadesa...
Miejmy taką nadzieje ze wróci. :D Moze bedzie w soboty od wrzesnia...ale wątpie. Polska TV jest takaz ze zdejmuje seriale od tak sobie.
niestety to prawda, puszczaja jedna seriealbo i nie, robia smaka i ściągają...
zeby tak sposob na alcybiadesa zamiast HBH... no nie moge :/
a przypadkiem to nie jest sezon 5 ,a ich jest 7.........?niewazne,jesli nie puszcza do konca sezonu to .......nie wiem !Oszaleje !!!Mazeniem jest dla mnie ogladanąc do konca wszystkich seri i zobaczyc jak to sie potoczy.Ale jak juz teraz zapowiadaja sie zle wiesci to nie wiem jak to bedzie.......;(
Dlaczego to taki wielki problem emitować Szkołę Złamanych Serc w weekendy
ewentualnie w ciągu tygodnia od środy do piątku na TVP 2?Rarytasem wręcz byłoby zastąpienie Klanu ;Szkołą.Telewizja publiczna jest beznadziejna pod każdym względem!Przysięgam że nie widziałem jeszcze ani jednego serialu puszczonego "po bożemu" do końca.Normalnej stacji zależałoby na oglądalności.Powinni zaprzestania emitowania serialu i odsprzedania praw bardziej logicznej stacji.Tak na marginesie w latach 90 tych,Szkołę zapodał TVN do końca.I tak nie oglądam już serialu regularnie jak kiedyś.Ale do jasnej cholery chciałbym zobaczyć odcinek odejścia Kateriny.
napisalam maila do TVP :Witam!
Jestem zaniepokojona faktem ,iż od dnia 29.08 nie bedzie emitowany juz
serial Szkoła złamanych serc. Czy to tylko jakas przejsciowa zmiana czy
serial w ogole zniknie z ramówki TVP1 ???? a w odp otzrymalam : Witamy
Dopiero z końcem sierpnia będziemy mieć informacje o serialach które będą emitowane jesienią. Kończą się prace nad jesienną ramówką. wiec miejmy nadzieje iz serial nie zniknie z anteny :) pzdr :)
nO ewelina Swietny pomysł !jesli nie puszcza to wszyscy chetni do ogladanie napisza e-maila do tvp 1.Oczywiscie nie jednego i najlepiej z ta sama trescia to dobija ludzi.Ja moge wyslac b. duzzzzzoooooooo ,jesli mi na czyms zalezy to ..........umiem sie postarac.wy pewnie też:)
Napiszmy mega petycję do TVP, a jeśli oni nie puszczą chodźmy do TVN. Pokażmy ilu nas jest. HBH górą. Gdyby na forum działał Con już dawno koczowałby pod TVP :)
Nie chciałbym Was (Nas) wszystkich fanów tego serialu martwić, ale ja naprawde czarno widze przyszłość tego serialu. Jestem pewien na 99% ze od września nie bedzie juz dalszych losów naszych bohaterów. Moze sie mylę ten 1% zawsze zostaje, ale znając polską telewizje zdejmą serial z anteny od tak sobie i koniec. :(
ale w rok szkolny lecily poprzednie serie w soboty.Ciekawi mnie dlaczego puszczaj tylko do 29.08.07r.........moze akurat ta seria sie skonczy minie miesiac i puszzca dalej.Ale z chcecia napisze e-maila ma ktos dostęp do ich adresu?Jesli zobacza ze ktos sie tym interesuje to moze tak tego nie zlekcewazą;)
to jest po prostu lekcewazenie widzów. TVP to najgorsza stacja. jak zaczynają serial to potrafią zakończyć w połowie serii. chamstwo :((((
echh piszcie do nich moze to cos da a jak nie teraz to moze w przyszlosci przeciez tu chodzi o ogladalnosc
Ale 4 seria trwa wlasnie do 130 odcinka wiec nie przerywaja oni emisji w polowie:) dobrze rozplanowali daty emisji ze akurat konczy sie ta seria pod koniec sierpnia.
Watpie zeby pare osob cos zmienilo oni patrza na ogladalnosc maja pelno statystyk tego typu i jesli bedzie sie im oplacalo dalej nadawac serial to tak zrobia poprostu trzeba czekac.
Pozdrawiam;)
w roku szkolnym leciały wczesniejsze serie.w tym pewnie tez poleca w sobote,ale na wszelki wypadek warto napisac.zeby wiedzieli ,iz sa osoby zainteresowane ,a jesli nie puszcza to.........cos wymyslimy !:)
Ja sietam cieszę ze SZS nie będzie leciała w roku szkolnym bo bym nie mogła oglądać... byłaby wtedy w szkole xD A w soboty i niedziele może lecieć!
byłoby po prostu super jakby HBH leciało w soboty i niedziele. Ale to marzenie, bo TVP zawiedzie telewidzów i pewnie nie wyemituje dalszych odcinków :(( jednak mam nadzieję że sie myle. pozdro :D
taa no jasne kazdy chce o innej porze przeciez wiadomo ze nie wszystkim sie dogodzi zawsze znajda sie tacy ktorym to nie bedzie pasowalo... mi godzina emisji jest zupelnie obojetna mozna przeciez sobie nagrac odcinki
taa jasne, jak sie wyjezdza w piatek to jak nagrac np. w niedziele? mozna sobie to ustawic,ale zawsze moze pradu zabraknac i ustawienia znikną... poza tym kto ma mi tv wlaczyc ? mam zostawic wlaczony ?