PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

po tym jak Drazic całował się z Mai Anita z nim zerwała. Czy oni będą jeszcze razem?? Jak potoczą się ich losy??

madziuleczka13

Tego dowiemy się, może za rok......

madziuleczka13

Pewnego pięknego dnia Drazic przyjedzie pod szkołe i oświadczy sie Anicie, ta sie zgodzi - także wniosek jest prosty - będą :)

Xplayer01

http://pl.youtube.com/watch?v=YeTyOCGlE8U
film na którym drazic oświadcza sie anicie:))

legalna_blondyna

fajnie, że o siebie wrócą:)
Już się nie mogę doczekać:D

martynka921

Niestety wszystko na to wskazuje ze sie tego nie doczekasz... bo znowu TVP wywaliło Szkołe złamanych serc ze swojej ramówki :|

Xplayer01

szkoda...
ale to jest już pewna informacja??

martynka921

Wystarczy przejrzeć ramówke TVP1 na najbliższy tydzień... Chyba pora znowu napisać maila aby chodz w sobote puszczali ten jeden odcinek...

Xplayer01

Xplayer01 - Zgadzam sie,z Tobą,że trzeba coś zrobić,ale wątpie,żeby władze TVP zgodziły sie,chodziaz na ten
jeden odcinek.....

Sebastian_19

Szkoda wielka szkoda;(
Zostało nam albo ściągnąć z neta ( o ile jest) albo czekać do następnych wakacji( ta druga perspektywa niezbyt fajna);/

martynka921

Jutro napisze stosownego maila (już nie po raz pierwszy w kwestii tego serialu).
Musze Cie Martynka zmartwić - tego serialu nie ma skąd ściągnać, ba nawet nie ma go jak kupić...

Xplayer01

Nie mam dobrych wieści... niestety :|
TVP nie za zaplanowanej emisji tego serialu na jesien...

Xplayer01

No,ale bez przesady jeden odcinek w sobote to mogliby dać...Ja słyszałem,że są odcinki na necie,ale w języku
hiszpańskim...

Sebastian_19

No jak widać mają inne plany... Trzeba pisać maile, nie ma innej rady... to może za jakiś czas wznowią serial (ten jeden odcinek w sobote). No po hiszpańsku to można znalezc tylko co mi po tym :D

Xplayer01

naprawdę nigdzie go nie ma;(
Masakra dzisiaj ostatni odcinek leciał w naszej cholernej telewizji;/
Pozostało nam tylko czekanie
:)

ocenił(a) serial na 10
martynka921

Niestety :/ Poczekamy sobie trochę :( Ten serial jest świetny, musicie się ze mną zgodzić ... pozdro dla Was - fanów "Heart Break High" ;***** Trzymta się do przyszłych wakacji ;( Buziolki ;D ;****

sylwia44

tak zgadzam się z Tobą.. jejciu to dopiero za rok :/ zwariuję.. <beczy> wielka szkoda

madziuleczka13

ciekawa jestem czy to akurat w miejsce hbh będą puszczać hannę montanę.. bo oglądałam dzisiaj TVP1 i było że od 6 września [sobota] będzie leciała hanna montana.. jak tak to do dupy nakopię tym z TVP ;d

nihilistka

Kiedyś oglądałem ten film "Henna Montana" i uważam,że to wcale nie jest takie fajne...