moglby mi ktos powiedziec co bylo w dzisiejszym odcinku? niestety nie moglam obejrzec :( :( :(
Katerina zwraca uwagę na Rayana. Chce sie z nim umowić, dlatego pyta Mai, jakie on lubi dziewczyny. Kiedy to nie skutkuje, podąża z tym samym pytaniem do Melanie. Ubiera sie w róż, jak radzi Mel i idzie do Rayana. Umawiają sie na kolację, którą przygotowuje Kat. Potem zaczynaja sie całować. Podczas pocałunku Kat mówi "Charlie" i Rayan wychodzi zły z magazynu. I nici z tej pary. Anita i Drazic chcą razem zamieszkać. Upatrzone mieszkanie jest bardzo drogie. Draz bierze nielegalną prace u Leo, a Anicie mówi że pomaga przy przeprowadzkach. Kat informuje o tym Anite. Ta mówi mu, że jeśli jeszcze raz spotka sie z Leo, z nimi koniec. Podczas kolejnej "przeprowadzki" Drazica rusza sumienie i wycofuje sie. Kiedy Leo próbuje zatrzymać chłopaka, ten uderza go i odchodzi. Draz i Anita godzą sie.Les szykuje sie do pojedynku w golfa z Cliffem Tuckerem. Bailey przegrywa z nim co roku od 10 lat. chce aby Chrlie nosił mu torbę z kijami,a ten sie zgadza. Les zakłada sie z Cliffem o 200$, jest pewny że wygra. niestety przegrywa kase. jak dla mnie ten wątek był nudny :/
Jesli coś przekręciłam to poprawcie mnie:) mam nadzieje że pomogłam :]
a jeszcze zapomniałam, że Kat zrezygnowała z pracy w Sharkpool, dlatego że nie chciala juz pracować z Leo ze wzgledu na jego nielegalne interesy.
ooo! dziekuje bardzo :) szkoda ze nie ogladalam tego watku z Kat i Ryanem, bo naprawde moglo byc interesujace :):):) poszukam na youtube, moze chociaz w jezyku angielskim bedzie ;) ktory to byl odcinek?:>