niestety nie mogłam go wczoraj obejrzeć i nie wiem co dokladnie było:( co prawda czytałam opis ale jest zbyt ogólnikowy. Jeśli możecie napiszcie czy wydarzyło się coś znaczącego :)) i mam jeszcze jedno pytanko: czy wie któś do którego odcinka będzie grał Rayan?? pozdro :D
Przy okazji robienia zakupów Drazic kradnie coś w sklepie. Namawia do tego także Anitę. Ta w końcu zgadza się, ale zostaje przyłapana przez właściciela. Ratuje ją Drazic, wywołując zamieszanie, ale sam wpada. Oboje mają nieprzyjemności. Les kupuje do szkoły nowy komputer. Sam nie potrafi go uruchomić, prosi więc Charliego o pomoc. Ten odkrywa, że dyrektor kupił sprzęt z pirackim oprogramowaniem. Mai i Melanie postanawiają przeprowadzić test na najpopularniejszego i najatrakcyjniejszego chłopaka. Okazuje się, że Ryan jest bezkonkurencyjny.
to tylko wkleiłam, ale pozatym Drazic zerwał z Anitą, Mai zaczyna kręcić z Ryanem.
jak to Draz zerwal z Anitą?! ja gdzies czytałam, ale nie wiem czy to prawda, że on beda razem do ostatniego odcinka...