PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

dzisiejszy odcinek

ocenił(a) serial na 10

hej nie obejrzalam dzisiejszego odcinka ... ktos moze mi szczegolowo powiedziec co sie tam dzialo ... aha i nie prosze o opis z telemagazynu czy z czegos tam bo juz dawno czytalam

ewellka93

do szkoły zawitał nowy uczeń... kurde jakiś muzułmanin (nie pamiętam imienia). między nim a Anitą zaiskrzyło... co nie podoba się Charliemu, bo on chce się z nią umówić. Rayan nie chce znać Mai i mają problem w przygotowaniu projektu na biologie. poza tym ten nowy uczeń nie lubi tej nauczycielki, Ronnie (?) i skarży na nią dyrektorowi. dalej nie wiem co, nie mogłam obejrzeć całego. hehe :)) pozdrawiam.

nina888

Była bijatyka między Charlie i Omarem [tym muzułmaninem] o Anitę xD Katerina nie mogła znieść jak Drazic 'grał' na gitarze aż po kłótniach Drazic sprzedał gitarę Charliemu który chciał zaimponować Anicie.. Ale Anicie też nie podobobała się gra Charliego!

ocenił(a) serial na 10
monia259

dzieki dziewczyny za streszczenie odcinka :) pozdrawiam :))

ocenił(a) serial na 9
ewellka93

hehe... wszdłem na forum ze dowiedziec sie co było w dzisiejszym odcinku... a tu prosze ktos mnie wyręczył. Dzięki :D Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 10
ewellka93

heh ja to samo obejzałam do połowy bo musiałam jechać wielkie dzięki forumowiecze heh jak cos kiedy tez pomoge :)