PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

hbh w wakacje

ocenił(a) serial na 8

hbh w czasie wakacji bedzie transmitowane od wtorku do czwartku około godz 10, zaczynają od odcinka 99 - juz sie ciesze! :)

tania91_2

Na jakim kanale?
[za krótki,za krótki,za krótki]

magda_w91

**************Serial będzie transmitowany na TVP1****************

tania91_2

Ejj plis a odpowiedzcie mi czy będą nowe odcinki czy powtórka tego co było w ubiegłe wakacje? bo ja pamietam te odcinki... i wątpie żeby dali nowe...

tania91_2

Hah nie mogłem sie doczekać w wakacje oglądania filmu szkoła złamanych serc tak jak w tamtym roku ale niestety zawiodłem sie puścili odcinki z tamtego roku wkurzyłem sie a chciałem zobaczyc jak poszli do tej nowej szkoły bo stara sie zawalała szkoda teraz napewno mniej ludzi będzie oglądało ten film ponieważ komu by sie chciało powtórki oglądać.

ocenił(a) serial na 8
sacha1

Czy wie ktoś ile jest odcinków tego filmu i jak on sie kończy?? Bo czuje że w tv sie końca nie doczekam, ciągle puszczają powtórki;);)

_Soledad_

pierwszy człon odpowiedzi -serial liczy 210 odcinków 6 sezonów

drugi człon odpowiedzi - ostatni odcinek kończy się tym

http://pl.youtube.com/watch?v=58gLAoyql8g

oblookaj tu są ostatnie 2 minuty i 21 sekund ostaniego odcinka (nie po polsku !!)

_Soledad_

Czyli na Polski odmieniony Bogdan Drazic oświadczy się Anicie Scheppers i będą żyć długo i szczęśliwie :P

tania91_2

haah chyba nikt sie nie dowie jak będą ciągle te powtórki puszczać :D ja oglądałem do momentu jak zmieniają szkołe i myślałem że tera będzie częsc dalsza tego ale lipa ;/

ocenił(a) serial na 8
sacha1

Według mnie to pod koniec obecnych wakacji puszczą około 10 nowych odcinków, a może za pare lat wreszcie dowiemy sie jak ten film sie kończy:):)

_Soledad_

haha i na co ci te 10 odcinków ;/ a potem nie będziesz sie mogł /a doczekać następnych niech puszczą od Lipca te nowe

ocenił(a) serial na 8
sacha1

Też bym wolała nowe odcinki przez całe wakacje ale czasem fajnie pooglądać powtórki:):)

ocenił(a) serial na 8
_Soledad_

Przepraszam wszystkich za wprowadzenie w błąd - napisałam ze hbh bedzie leciec od wtorku do czwartku. Przeczytałam jednak dzisiaj w gazecie że bedzie leciec cały tydzien łącznie z sobotą - co mnie mile zaskoczyło bo w czasie ferii puszczali od wtorku do czwartku. No cóz, wiec zycze miłego oglądania!

tania91_2

a od którego odcinka kończy się seria? Gdy odchodzą do nowej szkoły? jakiś 140 odcinek? bo ja bym chciała obejrzeć nowe a skoro puszczają nawet w sobotę to moze jednak puszcza te nowe odcinki?

lays19_91

no co ty w tych znowu 2 rok powtórkach dużo się będzie działo ;/ jeszcze nie doszło jak anita była z drazicem ;/