mi sie podaba Rayan. Anita i Drazic to fajny wątek i mam nadzieje że jak najdłuzej pozostaną w serialu
Najbardziej Lubie Wątek z Anitą i Draziciem:):)Najbardziej z Całego Serialu ze wszystkich odcinków podoba mi się właśnie Anitka:D:D Jest śliczna i ma wspaniały charakter po prostu sie zakochałem w niej.Chciałbym przeżyć taką miłość jak ona z Drazem.Najbardziej nie lubie Wątka z Melanie i Mai:/One są bardzo nudne.Kocham ten serial!!Wpisujcie swoje typy Pozdrawiam:)
Katerina bo jest najdłużej bo aż od pierwszego sezonu.
i Mai bo ma identyczny charakter jak ja.
teraz najbardziej lubię Katerine i Charliego ;D i ich powroty i rozstania;p
a wczesniej to najbardziej Boltona.. szkoda, ze odszedł :D
Najbardziej lubię Drazica :) Fajna jest również Anita i Katerina ze swoim charakterkiem. Lubię też Ryan'a i Ronnie :)
Najbardziej Lubie Drazica i Anitę ich związek jest ciekawy...z tego co wiem pozniej będzie jeszcze ciekawszy. Wiecie że Anita i Drazic byli ze sobą po tym filmie i są maużeństwem:)
Cos słysze ze bardzo lubiany jest Draz i Anita to chyba ze wzgledu na to ze ogtladaliscie wszytkie odcienki bo jak do tej pory to nie podoba mi sie Drazik Anita jets spoko ale czasem bywa nudna ja narazie jeszcze ciagle wspominam poprzednich i ciagle tych nowych do nich porwnuje tragedia uwielbiałam Daniele i Ally i Boltona Cona ale nic moze i sie przywiąrze do tych nowszych :)
ja też tęsknię za poprzednią ekipą :((( w tamtej lubiłam Allie,Dani, Boltona, Matta i oczywiście Katerinę
a ja ogladalam tylko z 4 odcinki z tamta ekipa wiec nie zdazylam sie do niej mocno przyzwyczaic. jak dla mnie ta ekipa jest spoko i najbardziej lubie Anitke, Drazica, Ryana i Katerine =)
Z całego serialu Jodie i Nicka, z sezonu, który teraz leci w tv chyba tak jak większość Drazica i Anitę
tęsknie za poprzednią ekipą ale ta z kazdym dniem coraz bardziej mi sie podoba:)wspanialy jest wątek z Drazicem i Anita naprawde świtnie sie to oglada:)Drazic jest przystojny wiec tu plus:)lubilam bardzo Boltona szkoda ze go nie ma:( podobal mi sie takze wątek z Ally i tym nauczycielem Tomem.ogolnie wszystkich lubie tylko Melanie mnie irytuje ta jej mina:)