to już koniec szkoły złamanych serc ?? tylko 210 odcinków ..? stanowczo za mało :(
Tylko 210 odcinków jest. Chciałą bym, aby szkołe złamanych serc puścili od początku od 1 serii :)
jestem za ;D też bym chciała pooglądać od początku ;]
a wiesz może co dzisiaj ciekawego było w serialu ? bo niestety nie mogłam pooglądać :(
sprawdziłam właśnie telegazetę i od piątku 25 czerwca tvp1 wyemituje serial od 182 odcinku...
to dobrze, że na wakacje puszczą od 182 odcinka ,to obejrze te odcinki których nie widziałam chociaż lepiej by było obejrzeć od 1 sezonu mogli wyemitować od początku 1 serie
Nie puszczą bo tvp nie ma taśm z serią 1 i 2 a może i też 3. Więc małe szanse ale żeby chociaż od 4 albo połowy 3 puścili
Nie puszczą bo tvp nie ma taśm z serią 1 i 2 a może i też 3...Jak to? kiedyś pamiętam że leciały te pierwsze serie.jak zacząłem oglądać ten serial nie wiem dokładnie który to sezon był ale byli wtedy Rivers , Con i reszta.i uważam że był chyba jednym z lepszych.Mam nadzieję że kiedyś go jeszcze puszczą w tv i będę miał okazję znów obejrzeć od początku.
mam jakieś deja vu ?
był już ten odc kiedyś w tv ? bo kojarze niektóre sceny... tą z tym wywoływaniem duchów oraz z tą grą... czy były podobne wątki we wcześniejszych sezonach ?