PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Szkołe... oglądam czasem nie jestem jaką fanka ale mama ptanie bo dzisiszy ocinek obejrzałam tylko ostatnie 15 minut.Z kim przespała sie melanie ze były podejrzenia ze jest w ciązy? Gdzie ona byłą wogóle? Końcówka dzis, odc była spoko Ryan okazuje siebyć świetnym kumplem dla Mel. Chyba go polubiłam. I nawet melanie. Chociaż prawie zawsze wyglada jakbym miała sie rozpłakać . Taki wyraz ust .... nie jednak jej nielubie. Podobało mi sie jedynie jak sie zbuntowała i rozwalała klasę w jednym odcinku. T o było faje ;-) Zrozumiłabym kogoś takiego. Taki czyn

ocenił(a) serial na 9
shy_2

Wszystkie twoje wątpliwości rozwieje jedna strona: www.hbh.com.pl ;]

1923

nie no normalnie wielkie dzięki ja chce konkretów a nie odsyłania na jakieś tam strony prosze o odp na moje pytanie

ocenił(a) serial na 10
shy_2

To tak.. Melanie była we francji na wymianie uczniów i podobno zaszła w ciąże z jakimś chłopakiem(nie wiadomo jakim). Pod koniec odcinka jednak się okazało że nie jest w ciąży i pozostali z ryanem dobrymi kumplami.. To był fałszywy alarm..
a jej wyraz ust.. hahaa;p tez mi sie podoba;D

shy_2

dzięki za odpowiedź, czyli sie zgadzamy :-) hmm jednak nie spodziewałąm sietego po mel że prześpi sie z jakimkolwiek chłopakiem hehe