PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8157
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

rozstanie

ocenił(a) serial na 10

aż łezka mi się w oku zakręciła jak oglądałam dzisiejszy odcinek, gdy Anita rozstawala się z Drazickiem... i mam do tego pytanie: jak to się stanie że Anita wróci z powrotem do szkoły?? Ten Todd ją rzuci czy ona jego?? Jak to będzie?? (wiem w ostatnim odcinku się zaręczą, ale nie wiem co będzie się działo wcześniej)

ocenił(a) serial na 10
iwoncia8711

Widac, ze ten cały Drazick naprawde ja kochał. oddzielam świat realny, od filmowego i musze przyznac, że aktor grający Drazicka naprawde sie postarał!. był fenomenalny. znakomicie odegrał uczucia wiążące się z rozstaniem. wgl. ciekawi mnie dlaczego TVP1 nadaje ten film tzw. w kratke. raz leci, a nastepnie kilka miesięcy przerwy..
Nawiasem mówiąc, serial po prostu świetny.

kaaaasiaaaa

@ kaaaasiaaaa:
film nadawany jest od kilku lat jedynie w okresie przerw szkolnych tj. wakacje i ferie. Przyznam, że gdyby nie on przesypiałabym połowę dnia. Obecnie jestem chora, więc ciesze się, że mogę obejrzeć kilka z ostatnich odcinków.
Serial nie zakończy się całkowicie w te ferie, więc jego kontynuacja nastąpi prawdopodobnie w wakacje 2010. Bardzo bym chciała by zaczęli go puszczać ponownie od 1-go sezonu.
Niektórym osobom przydało by się zobaczenie prawdziwego życia, a nie serialowych, sztucznych "miłości", pieniędzy i innych głupot >.<

ocenił(a) serial na 8
iwoncia8711

Anita tak po prostu wróci po tym jak rozstanie się z Toddem (chyba nie będą szczególnie rozwijać tego wątku, po prostu zostanie to powiedziane). Później będzie wspierać Drazica po tym jak umrze mu ojciec, no i na powrót się do siebie zbliżą.

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

Cos mi sie wydaje, ze szansa na to, aby puścili serial od pierwszego sezonu jest minimalna, co mnie w żadnym stopniu nie cieszy..

ocenił(a) serial na 10
kaaaasiaaaa

@kaaaasiaaaa napisała:
"Widac, ze ten cały Drazick naprawde ja kochał. oddzielam świat realny, od filmowego i musze przyznac, że aktor grający Drazicka naprawde sie postarał!. był fenomenalny. znakomicie odegrał uczucia wiążące się z rozstaniem..."

Zgadza się.Callan Mulvey fenomenalnie zagrał tą scenę, ale może łatwiej było mu się wczuć w rolę skoro w tym czasie w życiu prywatnym Callan i Lara Cox byli już małżeństwem;):P...Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
19tristan86

Opcji do działania jest wiele. Można też napisać np. do "Tv Okey!" które wydaje co tydzień wraz ze swoim czasopismem płyty DVD ze starymi zagranicznymi serialami (ostatnio to był chyba "Świat według Bundych").

Problem w tym, że HBH jest adresowane głównie do młodzieży, więc raczej nie znajdzie rzeszy zainteresowanych wśród dorosłych widzów.

ocenił(a) serial na 8
sbsssj

Sorry, nie ten temat, przekopiuje posta do właściwego wątku. xP

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

do: 19tristan86

o, widze ciakwa informacja ;d. jesli masz jakies jeszcze w zanadrzu mógłbys sie podzielic. Nie przypuszczałam, ze są małżenstwem..

ocenił(a) serial na 8
kaaaasiaaaa

Teraz to już chyba nie są... Zresztą kto ich tam wie, na necie można znaleźć sprzeczne informacje. Chyba po wypadku Callana jakoś tam się zeszli, trzeba by pogrzebać w starych tematach. Dużo tu było o tym napisane. :)

ocenił(a) serial na 10
sbsssj

Wikipedia i profile obydwojga aktorów na filmweb podają, że są małżeństwem.