Hej .Jak myślicie czy po emisji ostatniego odcinku ,możemy liczyć na powtórki od I sezonu? Chcielibyście w ogóle je oglądnąć od nowa?
Ja osobiście baaardzo bym chciała, ale TVP nie puści już HBH tylko Kyle Xy. Może we ferie wznowią szkołe.
dla mnie ogladanie HBH było ważne,lubiłam ten serial i będzie mi smutno po jego zakończeniu:D
a Kyle XY to już całkowicie nie to,było by swietnie jakby puścili od 1 sezonu znowu,bo lubiłam wszystkich bohaterów ale wątpie żeby puszczali bo robili to już pare latek:/
a wiecie może, gdzie można zdobyć wszystkie odcinki tego serialu? sklep, internet... gdziekolwiek. bardzo mi na tym zalezy.
Niby nam puszczali ,ale nie od 1 zawsze zaczynali od odcinka na którym przerwali .I sezon już dawno nie leciał a zaczął się w 1997. tez bym była zainteresowana zdobyciem tego serialu jak r_x_2 :)
Po angielsku są odcinki online na YT (od 1 sezonu do połowy 4). Zobaczcie kanał użytkownika: cmad82.
Ogólnie są wszystkie sezony ale po holendersku z angielskim napisami. Z tego co mi wiadomo TVP nie ma taśm 1 i 2 sezonu , a od 3 raczej nie puszczą. No cóż trzeba się z tym pogodzić
ogólnie Australijskich seriali nie można za bardzo znaleźć na necie,oprócz HBH lubie też córki Mcleoda i też nie wiele jest do obejrzenia:/
bardzo by chciała oglądać od nowa bo jak oglądałam pierwsze sezony tego serialu to byłam dość młodziutka i nie pamiętam za wiele ;( ale wątpię aby to nastapiło bo w końcu serial po tylu latach dotarł do końca tych wakacji (chyba że to już kiedyś się zdarzyło ale nie pamiętam ;P ) a tak to był 4, 5 i 6 sezon chyba w kółko pokazywany w tvp.. a ja bym tak chciała od poczatku do końca ;p
można ściągnąć serial zinternetu ale niestety po angielsku. Jakby ktoś miał napisy to bardzo bym prosiła o kontakt na profil ;)
Serial w całości do ściągnięcia jest tylko w wersji z holenderskiej telewizji, ale ktoś teraz robi napisy do 1 sezonu.
serial zazwyczaj powtarzają w wakacje , napewno w tym roku (2011) też powtórzą , tak samo jak Na fali
nie wiadomo, 2 lata temu skończyli i potem kontynuowali od tego samego momentu rok temu kiedy dojechali do końca serialu.
oczywiście bardzo liczę na to, że wakacyjne poranki znowu będę spędzał w towarzystwie HBH, chociaż wolę późniejsze sezony.
Kurde, mi było smutno po jego zakończeniu, wkręciłem się jak byłem mały, oglądałem zawsze co wakacje, pamiętam te pierwsze odcinki, później nie oglądałem i było dużo zmian. Jakoś się ogarniało i oglądało w następne wakacje dalej:)
Ja również od 1 sezonu bo jeszcze widziałam:) A to co jest na you tube niewiele mi pomoże bo nie znam tak zajebiscie angielskiego by zrozumiec co mówią, a tvp1 nie ma praw do wydawania na dvd a gdyby pomyśleli jak je zdobyc to by może by dawno wydali, a nie puszczaja tandetne filmy, badź polskie seriale, ale cóż ich sprawa co emitują. Napisałam emaile do 2 wydawnictw , które wydawaja jakieś film/seriale na dvd tylko dostalam jedna odpowiedź z tv okey cytuje:
"Dziękujemy za przesłane propozycje. Jednak w najbliższej przyszłości nie planujemy wydania żadnego z wymienionych seriali."
Powiem szczerze że beznadzieja, ja sobie myśle, że jedynie pozostaje miec/wynająć tłumacza holenderskiego lub angielskiego aby tekst cały przetłumaczyli i dodac napisy bądz lektora podłożyć.
Ale to juz kwestia czasu. i ostatnia opcja wprost- nagrywac to co wyemitują w tv. Albo skonaktowac sie z tymi producentami, którzy wyprodukowali ten serial, czy wydadzą w języku polskim, ale to juz skomplikowana rzecz.Aby namierzyc adres, e-mail itd. Ja narazie mam pojedyncze odcinki to krąża po necie.