PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104041}

Szkoła złamanych serc

Heartbreak High
1994 - 1999
7,3 8,2 tys. ocen
7,3 10 1 8154
7,3 3 krytyków
Szkoła złamanych serc
powrót do forum serialu Szkoła złamanych serc

Hej .Jak myślicie czy po emisji ostatniego odcinku ,możemy liczyć na powtórki od I sezonu? Chcielibyście w ogóle je oglądnąć od nowa?

carri_k

Ja osobiście baaardzo bym chciała, ale TVP nie puści już HBH tylko Kyle Xy. Może we ferie wznowią szkołe.

_Pauka

dla mnie ogladanie HBH było ważne,lubiłam ten serial i będzie mi smutno po jego zakończeniu:D
a Kyle XY to już całkowicie nie to,było by swietnie jakby puścili od 1 sezonu znowu,bo lubiłam wszystkich bohaterów ale wątpie żeby puszczali bo robili to już pare latek:/

DevilGirl

a wiecie może, gdzie można zdobyć wszystkie odcinki tego serialu? sklep, internet... gdziekolwiek. bardzo mi na tym zalezy.

r_x_2

Niby nam puszczali ,ale nie od 1 zawsze zaczynali od odcinka na którym przerwali .I sezon już dawno nie leciał a zaczął się w 1997. tez bym była zainteresowana zdobyciem tego serialu jak r_x_2 :)

carri_k

TVP 1 nie wyda HBH na płytę ponieważ oni wydają tylko polskie seriale. :-(

_Pauka

ojj cieszyłaby mnie nawet zagraniczna wersja. ale szukam szukam i znaleźć nie mogę ;(

ocenił(a) serial na 8
r_x_2

Po angielsku są odcinki online na YT (od 1 sezonu do połowy 4). Zobaczcie kanał użytkownika: cmad82.

sbsssj

Dzięki wielkie! :) Zawsze coś :)

r_x_2

Ogólnie są wszystkie sezony ale po holendersku z angielskim napisami. Z tego co mi wiadomo TVP nie ma taśm 1 i 2 sezonu , a od 3 raczej nie puszczą. No cóż trzeba się z tym pogodzić

Lecho1523

ogólnie Australijskich seriali nie można za bardzo znaleźć na necie,oprócz HBH lubie też córki Mcleoda i też nie wiele jest do obejrzenia:/

ocenił(a) serial na 8
carri_k

bardzo by chciała oglądać od nowa bo jak oglądałam pierwsze sezony tego serialu to byłam dość młodziutka i nie pamiętam za wiele ;( ale wątpię aby to nastapiło bo w końcu serial po tylu latach dotarł do końca tych wakacji (chyba że to już kiedyś się zdarzyło ale nie pamiętam ;P ) a tak to był 4, 5 i 6 sezon chyba w kółko pokazywany w tvp.. a ja bym tak chciała od poczatku do końca ;p
można ściągnąć serial zinternetu ale niestety po angielsku. Jakby ktoś miał napisy to bardzo bym prosiła o kontakt na profil ;)

ocenił(a) serial na 10
carri_k

Serial w całości do ściągnięcia jest tylko w wersji z holenderskiej telewizji, ale ktoś teraz robi napisy do 1 sezonu.

ocenił(a) serial na 8
carri_k

serial zazwyczaj powtarzają w wakacje , napewno w tym roku (2011) też powtórzą , tak samo jak Na fali

natalia3852

Na ferie jakoś nie było.

ocenił(a) serial na 10
natalia3852

nie wiadomo, 2 lata temu skończyli i potem kontynuowali od tego samego momentu rok temu kiedy dojechali do końca serialu.
oczywiście bardzo liczę na to, że wakacyjne poranki znowu będę spędzał w towarzystwie HBH, chociaż wolę późniejsze sezony.

hien_divided

Wolałbym żeby zaczęli chociaż od 3 sezonu bo na 1 i 2 nie ma co liczyć.

użytkownik usunięty
Lecho1523

dobrze by było żeby zaczeli od 65 odcinka emisje

carri_k

Już niedługo wakacje więc może tvp1 puści ten serial

ocenił(a) serial na 10
maltanek

naprawde klimat w HBH jest niepowtarzalany..super

carri_k

Tak jak mówiłem, w te wakacje nie będzie HBH.

ocenił(a) serial na 7
Lecho1523

Kurde, mi było smutno po jego zakończeniu, wkręciłem się jak byłem mały, oglądałem zawsze co wakacje, pamiętam te pierwsze odcinki, później nie oglądałem i było dużo zmian. Jakoś się ogarniało i oglądało w następne wakacje dalej:)

ocenił(a) serial na 9
Przemooh_

Ja również od 1 sezonu bo jeszcze widziałam:) A to co jest na you tube niewiele mi pomoże bo nie znam tak zajebiscie angielskiego by zrozumiec co mówią, a tvp1 nie ma praw do wydawania na dvd a gdyby pomyśleli jak je zdobyc to by może by dawno wydali, a nie puszczaja tandetne filmy, badź polskie seriale, ale cóż ich sprawa co emitują. Napisałam emaile do 2 wydawnictw , które wydawaja jakieś film/seriale na dvd tylko dostalam jedna odpowiedź z tv okey cytuje:

"Dziękujemy za przesłane propozycje. Jednak w najbliższej przyszłości nie planujemy wydania żadnego z wymienionych seriali."

Powiem szczerze że beznadzieja, ja sobie myśle, że jedynie pozostaje miec/wynająć tłumacza holenderskiego lub angielskiego aby tekst cały przetłumaczyli i dodac napisy bądz lektora podłożyć.
Ale to juz kwestia czasu. i ostatnia opcja wprost- nagrywac to co wyemitują w tv. Albo skonaktowac sie z tymi producentami, którzy wyprodukowali ten serial, czy wydadzą w języku polskim, ale to juz skomplikowana rzecz.Aby namierzyc adres, e-mail itd. Ja narazie mam pojedyncze odcinki to krąża po necie.