Kto was najbardziej denerwuje
1. Kolesiówa z polskiego -ona do zeróki nawet nie miałą charyzmy
2. Ta całą Patrycja - nie wiadomo o co jej chodzi w życiu.
3. Ruda Iwona któa myśli że jest cool.
4. Dawaj debile co dali wkręcić w talent show i próbowali okraść sale chemiczną.
5. Tani polski boyfriend Paweł Kwapiński.
A jak mu się to nie udało z tym wrobieniem dyrektora, to zrobił im tam niezłą zadymę w tej szkole aż wreszcie go zamknęli i bardzo dobrze. Miejsce dla takich psycholi jest w wariatkowie.
Ten Pan chyba myślał, że Policja ma metody śledcze jak w XIX wieku i że ograniczą się do dodania jednego do dwóch, bez sprawdzenia wszystkiego po kolei pod względem kryminologicznym. Swoją drogą dziwna ta szkoła... Dyro powinien wywalić gościa zaraz po tym jak o mało nie utopił swojego kolegi w kiblu! Mówi, że nie pozwoli terroryzować szkoły, że bezpieczeństwo uczniów jest najważniejsze, a przez kilka tygodni pozwala na wybryki Olecha dając mu kolejne szanse, a tym samym przyzwalając na nękanie uczniów z jego strony! Jeszcze jedno...Czy w waszej szkole też wszystkie sale są tak po prostu otwarte w czasie przerwy? U mnie zawsze nauczyciel prowadzący lekcje zamykał drzwi na klucz. O tym, że sama placówka jest otwarta do późnych godzin wieczornych nie wspominając, ile już było odcinków gdy uczniowie przychodzili do szkoły wieczorem i odstawiali jakieś wybryki, albo ten numer z kradzieżą komputerów z sali informatycznej... Tam jest wszystko wiecznie otwarte i każdy może sobie tak po prostu wejść?!
Też tak uważam, że ten dyrektor powinien od razu wywalić tego psychola ze szkoły i najlepiej go zamknąć w jakimś wariatkowie, żeby nie stwarzał zagrożenia dla innych osób.
U nas też sale były pozamykane w czasie przerwy chyba, że mieliśmy dwie godziny pod rząd w tej samej sali, to wtedy czasem było otwarte. Wieczorami też zawsze była szkoła zamknięta.
Dzisiaj kolejna debilka o ilorazie inteligencji gryzonia. Kaśka, której chłopak się znudził i zadurzyła się w studencie prowadzącym pogadanki o uzależnieniach. To niby miłość od pierwszego wejrzenia. Chce go poderwać i zaczyna udawać, że ćpa. Kiedy jej ściema wychodzi na jaw zażywa dopalacz i kolejne 3 dni spędza w szpitalu.
Wątki są coraz durniejsze. Odcinki ciągle o tym samym! Dzisiaj znowu dwaj chłopacy zakochani w tej samej lasce.
Dorian Galicki z dzisiejszego odcinka okropny typ. Jego podejście do Kuby nowego ucznia. Zna go jeden dzień, nic o nim nie wie a już traktuje go jak śmiecia.
Patryk też mnie denerwuje. Za każdym razem jak go widzę to mam ochotę wyłączyć tą komedie :P
Daniel, chłopak który zrywa ze swoją dziewczyną bo ma ranę na nodze i chodzi w bucie ortopedycznym.
A ja z tych wszystkich wymieniłbym tak:
1.Nikodem(ten z odcinka 51)-koles który jest totalnym debilem uzależnionym od komputera,a do tego zachowuje się wobec uczniów i nauczycieli zbyt agresywnie.
2.Teresa kremer-najgorsza nauczycielka matematyki.często znienawidzona przez uczniów za zle tłumaczenie na lekcjach.
A co do reszty to ja nic nie mam.
większosć postaci to debile łącznie z nauczycielami.
Serial tak głupi, ze zasługuje na całe 1/10 ale z racji tego że ta głupota bywa czasami śmieszna dałem mu serduszko. Nic więcej nie dam.
Teraz głupi uczniowie mają wroga w postaci Kariny Kłosek, nowej nauczycielki informatyki. Chociaż szczerze myślę, że wątek tej postaci jest pokazywany w przekłamany sposób.