PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694182}

Szpiedzy Waszyngtona

TURN
2014 - 2017
7,3 1,5 tys. ocen
7,3 10 1 1463
Szpiedzy Waszyngtona
powrót do forum serialu Szpiedzy Waszyngtona

szczególnie że jest obsadzony w ciekawych czasach.

IOOI

też mam taką nadzieje

IOOI

obsada nie jest tragiczna. zobaczymy tylko czy im sie chcialo grac.

użytkownik usunięty
IOOI

po ostatnim odcinku Walking Dead był zwiastun tego i mnie zainteresował, może być ciekawie.

Mam to samo. Rewolucja, piękne tło do zrobienia dobrego filmu. Mam nadzieję, że tego nie popsują.

IOOI

Tylko szkoda, że o serialu tak mało wiadomo w Polsce.

Arrent

dobrze że Project Haven ma zając się tłumaczeniem :)

IOOI

Mi tam wszystko jedno kto tłumaczy byle tylko takie napisy pojawiły się w napi projekt :)

IOOI

amc: The Walking Dead, Breaking Bad. Czy może się coś nie udać? Napewno to będzie dobry serial.

FantasyVision

Dokładnie, AMC to jest dla mnie od długiego czasu znak dobrej telewizji, prócz wymienionych dwóch jest jeszcze przecież Mad Men i było The Killing. Nie mają tylu premier co stacje jak NBC, co oznacza, że na antenę nie trafiają żadne krapiszcze, a wyselekcjonowane, dobre seriale. Myślę, że jeśli chodzi o Turn nie ma co się obawiać o jakość serialu, ta na pewno będzie wysoka, trzeba tylko liczyć na to, że ratingi będą na tyle wysokie, że nie wycofają się z niego po pierwszym sezonie. Premierę obejrzało 2.1 mln widzów, co moim zdaniem jest dobrym wynikiem biorąc pod uwagę, że w tym samym czasie premierę miał 4. sezon Gry o Tron.

IOOI

Serial da się oglądać, ale niestety te intrygi są trochę zbyt rozwlekłe i zawiłe jak dla przeciętnego jankeskiego telewidza. Przez to obawiam się czy wyjdzie w ogóle 2 sezon. Wprawdzie to serial o historii USA, więc może zmęczą dwa sezony.

Wykreowane postaci jakoś nie przywiązują do siebie. Są póki co przerysowane. Zwłaszcza młody dragon srający dobrem i prawością. Jednak ciężko zagrać pozytywnego bohatera tak by nie denerwował/nie zanudzał.