PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540333}
5,7 14 tys. ocen
5,7 10 1 14468
4,7 3 krytyków
Szpilki na Giewoncie
powrót do forum serialu Szpilki na Giewoncie

Czy pierwszy odcinek zachęcił was do dalszego oglądania serialu?

ocenił(a) serial na 1
drgonzo1

NAWET NIE OGLĄDAŁEM ALE I TAK NIE OBEJRZĘ

Michmeister

A mi się spodobało, będę oglądać dalej ;)

miluniania

mnie zaciekawił tylko i wyłącznie na piękne widoki Tatr które uwielbiam. I góralskie klimaty, a fabuła na razie dno.

lays19-91

Zgadzam się. Obejrzałam pierwszy odcinek ze względu na piękne Tatry. Fabuła dno, nie mówiąc już o tym góralskim klimacie na siłę. Właścicielka pensjonatu, w którym mieszka główna bohaterka jest ciągle ubrana w tradycyjne, góralskie stroje, podczas gdy jest XXI wiek i to oczywiste, że ludzie w Zakopanem chodzą zwyczajnie ubrani na co dzień... Choć może się mylę, jestem ceprem.

miluniania

Oczywiście że tak ;) zapowiada się sympatycznie. Nie jest to kino jakiś wyższych lotów ale zdecydowanie standardowe ona z miasta on z południa, narzeczony ją kręci na boku więc zakocha się w południowcu - schemat ;) Lepsza fabuła niż Majki - to jest serial którego pierwszy odcinek i streszczenie fabuły przeraził mnie i utwierdził w przekonaniu że z tym gatunkiem w Polsce dzieje się co raz gorzej . Dobrze że Majki nie zapłodniło UFO byłoby weselej :D

angel_of_light

zgadzam się z poprzedniczką.serial wydaje się fajny i ma spoko dialogi. No i w 100% lepszy od majki.Ta majka to porażka jakich mało :0

ocenił(a) serial na 7
justa_js

oczywiście że będę oglądać trochę mi przypomina Magdę M ten serial i na pewno jest 100 razy lepszy od Majki

ocenił(a) serial na 10
miluniania

Może będzie fajny serial, chociaż na razie oglądałam ze względu na Zakopane i okolice, (uwielbiam tamte góry), z ciekawości jak Schejbal będzie grać. Jak już zacznę oglądać, to na pewno obejrzę do końca z ciekawości co będzie dalej.

lila888

j tez kocham góry i chyb dlatego oglądm:) macie gdzies drugi odcinek?

lilitiki

Szkoda tylko, że tych w zakopiańskim biurze nie ubrali w tradycyjne stroje :D Może zły nie jest, ale jakoś miłością od razu też nie zapałałam. Zobaczymy czy się rozkręci. Co do różnicy między Warszawą a Zakopcem, to przekoloryzowali jak to w filmach. Przeczytałam wcześniej komentarze zanim obejrzałam film i oczywiście przede wszystkim zwracałam uwagę na te przekolorowania. Ale co tam. Każdy kto był w Zakopanem wie jak jest. A ja 10000... razy bardziej kocham przebywać w okolicach Zakopca niż w Warszawie;)