PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540333}
5,7 14 tys. ocen
5,7 10 1 14461
4,7 3 krytyków
Szpilki na Giewoncie
powrót do forum serialu Szpilki na Giewoncie

Sorry, ale taka jest prawda.... Fabuła BEZNADZIEJNA, dialogi jeszcze gorsze... przecież to jest jakaś tragedia ;(

szefu3

Ja po 1 sezonie przestałam to oglądać. Już 2 sezon wydawał mi się głupi, za dużo razy z Bartkiem zrywała i do niego wracała ...

ocenił(a) serial na 7
szefu3

Oj prawda. 4 sezon to dno straszne. Szkoda czasu.

ocenił(a) serial na 7
szefu3

Może i tak, ale ja wytrwałam do końca, byłam ciekawa czy Agnieszka będzie z Mateuszem. A poza tym w nic innego ciekawego nie było do obejrzenia w telewizji w czwartkowe wieczory :)

Mihlin

Ja oglądałam tylko 1 odcinek 4 sezonu bo chciałam wiedzieć co zrobili z postacią Ewki. Ogólnie jak dla mnie to 4 nie powinno być. Trójka zakończyła się happy endem Ewka z Bartkiem wzięli ślub dziecko w drodze i tak powinno zostać przynajmniej byłoby pozytywne rozstanie z serialem. A tak to cała afera z odejściem Magdy, bardzo słaby 4 sezon, który stracił cały swój urok szkoda naprawdę szkoda ale z drugiej strony jeśli Magda Schejbal mówiła prawdę co do postępowania producenta względem jej osoby to się nie dziwie, że odeszła bo każda kobieta w ciąży o zdrowiu dziecka w pierwszej kolejności myśli, a jeśli ona 2 razy wylądowała w szpitalu to faktycznie żartów nie ma. Dla mnie ten serial skończył się wraz z 3 sezonem i pięknym góralskim ślubem Ewki i Bartka.

ocenił(a) serial na 7
lost47_fw

Popieram w zupełności. 3 sezon "był" ostatni.

anro

Wydaje mi się, że nawet gdyby Magda grała w 4 sezonie to i tak byłoby to trochę na siłę bo znów musieliby coś namieszać między Bartkiem i Ewą bo pokazywanie sielankowego małżeństwa cały sezon byłoby trochę nudne ale z drugiej strony ile można mącić między bohaterami. Czasami jest tak, że lepiej skończyć serial wcześniej ale tak by był mile zapamiętany przez widzów niż ciągnąć na siłę. Jedyną postacią, która ratowała ten serial była Lucyna bo z całym szacunkiem dla Ani Czartoryskiej to jej postać kompletnie nie pasowała mi do tego serialu.

ocenił(a) serial na 9
lost47_fw

Święte słowa, popieram w 100% wypowiedź poprzedniczki! Obejrzałam ten sezon tylko ze względu na Lucynę i z ciekawości czy Jagnieszka będzie z Matim :) Bartek posłał list Ewce (przecież Mateusz obiecał że go zabierze jak poleci do USA, a poleciał) szkoda że tego wontku nie skończyli! Pozatym znów się z Wami zgodzę, że zakończenie 3 sezonu było ok, a tutaj ten bieg Mateusza z Agnieszką wyglądał naprawde komicznie!