PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540333}
5,7 14 tys. ocen
5,7 10 1 14468
4,7 3 krytyków
Szpilki na Giewoncie
powrót do forum serialu Szpilki na Giewoncie

Zastanawia mnie to czy na końcu 8 odcinka jak Bartek całował jakąś dziewczyne to była Ewa??? Nie zbytnio zoabczyła twarz tej kobiety a zastanwia mnie to??? Dacie odp??? Będę wdzięczna.

__Cleo Sertortii13

Skoro "Nie zbytnio zoabczyła twarz tej kobiety " jak mówisz.... To odpowiem Ci tak:

Ta kobite zbytnio Ewa.

ocenił(a) serial na 6
Leonarda

Nie wiem po jakiemu to odpowiedź, bo nie rozumiem, więc dam odpowiedź: tak, wg mnie to była Ewa.

użytkownik usunięty
fizzlymike

Ja też uważam, że to była Ewa. Spotkała się z Bartkiem przez to co powiedziała jej Aniela, czy ma odwagę.

ocenił(a) serial na 5

Jezu, czy wy naprawdę nie jesteście pewni?? Przecież, (pomijając fakt, że miała kurtkę taką jak na początku serialu), to była przecież do siebie podobna... A poza tym jak scenarzyści mogliby wprowadzić jakąś laskę z nieba całującą się z głównym bohaterem, który saaleńczo chce zdobyć serce głównej bohaterki, a żeby osiągnąć ten happy end!

ocenił(a) serial na 6
filmomanka91

No co wyyyyyyyyyyyyyyy, przecież to nie była Ewa to Misiek był!

emileczka0110

Ej ale jak to byla Ewa, to chyba by to bylo zbyt proste. Maja jeszcze kilka odcinkow do koncowego happy endu, wiec scenarzysci moga cos pokomplikowac.
Chociaż z drugiej strony kto to moglby byc? Zona Bartka wrocila ze Stanow? Ale on mial do niej ogromny zal i nie calowalby sie wtedy z nia. Wiec w sumie nie mam pojecia...

Co nie zmienia faktu, ze chcialabym zeby to byla jednak Ewa ;))

Desiree_

Ale Eliza powiedziała Bartkowi, że niby Ewa przeżyła przygodę w górach... i on się wtedy trochę zjeżył. Więc mi się wydaje, że to nie koniecznie była Ewa.

annabells

To była Ewa, proponuję jeszcze raz zobaczyć odcinek, chociażby na ipli. W odpowiednim momencie nacisnąć "pause" i popatrzyć na laskę, która całowała się z Bartkiem...

ocenił(a) serial na 10
Leonarda

na 100 % to była Ewa :)