Co myślicie o odcinku 13? Wg mnie bardzo fajny, tylko zepsuli zakończenie tą Ostrowską. Dobrze że będą kręcić 2 sezon, bo to się nie może tak skończyć! :D Mam nadzieję że na dalsze odcinki nie będzie trzeba czekać zbyt długo, pewnie jakiś rok... :/
Dokładnie! To nie może się tak skończyć a scenarzyści zostawili sobie furtkę na drugą serie. Noi "Ten" drugi Misiek heheh.
Ta kobieta w ciąży to żona bartka. a 2gi sezon mają puszczać podobno już w maju.
Zakończenie trochę dziwne.
jak nazywa się aktorka która gra żonę Bartka ktoś może wie?
zgadnij:
a) Radosław Pazura
b) Ilona Ostrowska
c) Pamela Anderson
d) Anna Komorowska
:D
hehe ja uważam ,że w serialu powinna zdarzyć się rewolucja i matka Eway powinna być z grzegorzem a Ewa z ..... tym gościem co okazał się gejem hehe
To by była rewolucja!
Szybkie macie tempo, jak tam oglądam Szpiki, wraz z puszczaniem ich w Polsacie, (mimo tych wstrętych reklam, rzecz jasna). Jakoś nie chce się spieszyc tym razem, ale z tego co można tu wyczytać, to niezlą telenowele zrobili ;P.
ale pozwólcie, że ocenię sama ;)
no niestety musimy poczekać do marca... ale mam nadzieję, ze szybko zleci :)
wie ktoś może jaki jest tytuł piosenki, która leciała w ostatnim odcinku na początku odcinka jak Ewa była u Bartka i w ostatniej scenie jak szła Krupówkami? z góry dzięki :)
Już nie będę oglądał sezonu II. Wkurza mnie już- raz Grzesiek, raz Bartek, raz nikt, raz Grzesiek, raz Bartek... i tak w koło...
Już myślałem, że finał będzie najlepszym odcinkiem (akcja z torebkami, Wika jako Wiktoria, miśki?) ale zakończenie trochę im nie wyszło... To już było, takie zakończenie już było tylko bez żony a z "kochanką"... Aczkolwiek na drugi sezon czekam, oczywiście! :)