PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540333}
5,7 14 tys. ocen
5,7 10 1 14468
4,7 3 krytyków
Szpilki na Giewoncie
powrót do forum serialu Szpilki na Giewoncie

Dyskusja na temat dzisiejszego odcinka.

miluniania

nienawidze ogladac seriali na polsacie z powodu reklam.. wlasnie sobie nagrywam drugi odcinek na nagrywarke, a jutro na spokojnie obejrze: ) i skomentuje! a wy juz dzisiaj piszcie jak wam sie podobal! chetnie poczytam: )

grduczek

Mi się podobał, czy ja wiem czy bardziej niż pierwszy... Swoją drogą w scenach z poprzedniego odcinka chyba zmienili lokację akcji z nożyczkami w tyłku szefa, co? Wydawało mi się, że to było w biurze, a pokazali przy jakimś samochodzie. Ale może się zwiesiłem na moment.
Piękne widoki, cudne pocztówkowe przerywniki z górami! :) Zabawna scena z misiem no i gospodyni jakaś taka bardziej ludzka, znajomość z góralem nabiera kształtów... Wszystko powoli się nakreśla.
No i szkoda, że urwali w ciekawym momencie, ale tak już przecież jest z serialami. Teraz tylko czekać na kolejny odcinek ;)

ocenił(a) serial na 6
max_c

Wbiła mu pilniczek przy samochodzie następnego dnia :)

miluniania

moim zdaniem - lekki serial i taki też lekki relaksujący odcinek (Spoilery? ;) )
- moim zdaniem tylko troche za szybko wkęcają się wszyscy w swoje określone z góry role

bo wiadomo, że już będzie z góralem - śpiewakiem - ratownikem (??) czy czym On tam jeszcze jest .... a następnie żyli długo i szczęśliwie i pasali łowce ;D ale lepsze to niż te polskie telenowele na sto, dwieście czy tysiąc odcinków

ocenił(a) serial na 10
miluniania

Cudowne pokazanie Giewontu, ujęcia wręcz pocztówkowe.

lila888

Drugi odcinek zaskoczył in plus. Myślałem ze będzie Dno a było nawet nieźle. moja ocena z 1/10 podskoczyła do 3/10

skoczek_narciarski

drugi odcinek tak na 7

fanpolskichseriali

Lepszy od pierwszego odcinka