nienawidze ogladac seriali na polsacie z powodu reklam.. wlasnie sobie nagrywam drugi odcinek na nagrywarke, a jutro na spokojnie obejrze: ) i skomentuje! a wy juz dzisiaj piszcie jak wam sie podobal! chetnie poczytam: )
Mi się podobał, czy ja wiem czy bardziej niż pierwszy... Swoją drogą w scenach z poprzedniego odcinka chyba zmienili lokację akcji z nożyczkami w tyłku szefa, co? Wydawało mi się, że to było w biurze, a pokazali przy jakimś samochodzie. Ale może się zwiesiłem na moment.
Piękne widoki, cudne pocztówkowe przerywniki z górami! :) Zabawna scena z misiem no i gospodyni jakaś taka bardziej ludzka, znajomość z góralem nabiera kształtów... Wszystko powoli się nakreśla.
No i szkoda, że urwali w ciekawym momencie, ale tak już przecież jest z serialami. Teraz tylko czekać na kolejny odcinek ;)
moim zdaniem - lekki serial i taki też lekki relaksujący odcinek (Spoilery? ;) )
- moim zdaniem tylko troche za szybko wkęcają się wszyscy w swoje określone z góry role
bo wiadomo, że już będzie z góralem - śpiewakiem - ratownikem (??) czy czym On tam jeszcze jest .... a następnie żyli długo i szczęśliwie i pasali łowce ;D ale lepsze to niż te polskie telenowele na sto, dwieście czy tysiąc odcinków
Drugi odcinek zaskoczył in plus. Myślałem ze będzie Dno a było nawet nieźle. moja ocena z 1/10 podskoczyła do 3/10