PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=540333}
5,7 14 tys. ocen
5,7 10 1 14465
4,7 3 krytyków
Szpilki na Giewoncie
powrót do forum serialu Szpilki na Giewoncie

Gdzieś przeczytałam że Maja Bohosiewicz wystąpiła w Szpilkach... wie ktoś może już kogo zagrała?

krystynalubicz8

Wydaję mi się że zagrała w odcinku 8 ta góralkę w barze co najpierw podała kwaśnice Ewie i potem tańczyła z tym facetem w okularach jak Ewa tańczyła taniec góralski

i.love.rock.and.roll

No rzeczywiście tylko miała ciemne włosy i może dlatego jej nie poznałam.Dziękuje:)

krystynalubicz8

Zastanawia mnie natomiast jeszcze jedno- pory roku w serialu.Gdy oglądamy pierwszy odcinek jest ciepło Ewa przyjeżdza do Zakopanego leży sobie na trawce jest jesień (można to też wywnioskowac gdy Ewa wychodzi z pensjonatu widzi śnieg i mówi gdzie sie podziała złota poska jesien czy coś takiego)a teraz się okazuje że jest już koniec lutego(data w telefonie Ewy gdy dzwoni jej mama 27.02.10r)Czyli wynika z tego że Ewa w tym Zakopanem jest już jakieś pół roku a co najmiej 4 miesiące.Troche to dziwne .

krystynalubicz8

Weź pod uwagę, że gra tam już dawno niezyjący aktor, pan Maciej Kozłowski. Serial musiał być nagrany spokojnie około roku temu;-)

Leonarda

Wiem ale nie chodzi mi oto tylko to że nagle z jesieni zrobiła się zima i to luty a nie np.grudzień

krystynalubicz8

A no to ok, niech i tak bedzie;]

ocenił(a) serial na 5
krystynalubicz8

Maja Bohosiewicz grała tą dziewczynę - plastik, która przyszła na rozmowę kwalifikacyjną do biura reklamy... Jeszcze wcześniej gdy Ewa chciała wszystkich zwolnić