Nie. Już wolałabym np. Joannę Brodzik (taką jaką grała w Magdzie M.) Lub Martę Żmudę Trzebiatowską. A co do serialu to uważam, że jest nieudolną kopią Magdy M., czy też z wielkiego miasta - na wieś , tak jak Dom nad Rozlewiskiem, czy Blondynka....
Oczywiście. Pasuje idealnie. I świetnie gra. To musi być babka z jajem, a nie jakieś ciuepłe kluchy jak 90% kobiet
Na początku myślałam, że Schejbal się nie nadaje do butów na wysokim obcasie, eleganckich strojów, (w plotkarskich gazetach na zdjęciu nie poraża najlepszym ubiorem), ale w 1 odcinku pozytywnie mnie zaskoczyła i strojem (mimo niewątpliwej zasługi stylistów) i figurą, energiczną grą (wbicie nożyczek w tyłek hihi) i nawet powiem, że jest ładna (czyt, zrobiona makijaż i włosy). Zobaczymy co będzie w dalszych odcinkach.
Według mnie pasuje. Za dużo Brodzik w serialach, ma już swój Dom nad rozlewiskiem to niech tam siedzi ;)
Wiele było filmów w stylu "z wielkiego miasta na wieś". Magda M czy też Dom nad rozlewiskiem to nie są seriale prekursorskie w swoich kategoriach.
Dawno nie było serialu, którego miejscem akcji były góry. Przynajmniej jest na co popatrzeć ;)
A ja uważam że już Anita Jancia(ta co gra Hankę) byłaby lepsza do tej roli, tylko bez tej opalenizny.
A ja myślę że pasuje do roli Ewy, jak juz ktos wspomnial, gra swietnie, i nie jest typową ciepłą kluchą. A Brodzik? Ileż można na nią patrzeć...:/
Magda Schejbal nie jest złą aktorką, została wytypowana do tej roli. Na razie za mało odcinków obejrzałam, żeby stwierdzić, czy rzeczywiście pasuje. ;)
Croin racja:0 Ale ciezko by znalesc kogoś innego. No ale co fakt to fakt Schelbal jest porostu szpetna
główna boheterka kojarzy mi się z Ally Mcbeal - pamiętacie ten serial ;)
Myśle że twórcy tego serialu obejrzeli conajmiej kilka odcinków zanim zabrali sie do kręcenia
pasuje. jest naturalna i świetnie się w tej roli odnalazła.
nie wyobrażam sobie brodzik tutaj albo żmudy.
ma świetną figurę i obłędne nogi :)
Jasne że tak, pasuje idealnie, właśnie tak ma być - kobieta z charakterem a nie jak te ciućmy z innych wymienionych wyżej "seriali". Inne laski to w ogóle nie potrafią grać - rozmemłane ciapy, taka Brodzik na przykład albo ta cała Majka - gra jak zombie.
a mnie pasuje Schejbal - rzadko ją widuję w TV więc jeszcze mi się nie obyła i nie znudziła. Poza tym to jakby nie patrzeć to jej życiowa rola bo gra główną rolę w serialu.
Tak na prawdę to Cieślak ty nie pasuje - bo ona to rzeczywiście wygląda jak wsiowa góralka - a założenia reżysera są takie, że bohaterka musi pochodzić z warszawy więc musi wyglądać na warszawiankę.
Żmuda ani Brodzik ie pasuje - jeśli ktoś wspomnie o Ance Mucha to się załamię