Lubie Szejbal ale bez niej serial jest lepszy. Uwielbiam sceny z Agnieszką i Mateuszem. Jak nie przepadałam za Wieczorkowskim to teraz go uwielbiam. Jest tutaj zarąbiście przystojny i dobrze mu w takich włosach i okularach. Bartek i Xenia.. hmm nie jest źle. Uwielbiam Wieszczka :)) To pewne że nie będzie nowego sezonu? To pewne?! ;((
przecież sceny agnieszki z mateuszem są BEZNADZIEJNE... blondyna albo płacze beznadziejne, albo żre kabanosy, albo co chwile lata robiąc głupie miny, wpada na niego i się głupio patrzy albo ucieka, sama nie wie czego chce. wchodzi na drabinę i z niej spada, potem wchodzi znowu i psuje antenę. jak mateusz chce jej pomóc to udaje, że nic jej nie jest i jak głupia wraca do pensjonatu. potem rzuca się na łóżku, albo stawia czajnik elektryczny na kuchence gazowej aby się spalił. daje lasce mateusza kabanosy do ręki, potem przynosi mu pod drzwi kwiat, by po chwili go zabrać. przecież to jest jakiś dramat?
a mateusz się kręci bez celu, jakby nic innego do roboty nie miał. dialogi też są beznadziejne... przecież to jest koszmar, gorszy od pierszej miłości czy klanu... no ale dla kogoś kto uwielbia zmierzch to ten pusty i denny sezon będzie wspaniały...
`no ale dla kogoś kto uwielbia zmierzch to ten pusty i denny sezon będzie wspaniały...` uważaj na słowa ;/ kto tutaj powiedział, że uwielbia zmierzch? na pewno nie ja.
skoro dales zmierzchowi ocene 9/10 to chyba lubisz ten film... chociaz, moze faktycznie masz pokretna logike...
od oceny 9/10 .. zwykłych cyferek, a uwielbieniem długa droga..
ja przynajmniej mam kilka powodów do oglądania szpilek. A Ty? po co oglądasz skoro tak bardzo krytykujesz? I widać, że bardzo dobrze znasz obsadę, role a nawet poszczególne sceny i kwestie. Ja bym nie traciła czasu na oglądanie irytująch serialików, które są dla mnie denne i puste bo by mnie szlag trafił ;]
obecny sezon jest beznadziejny. oglądam - z przyzwyczajenia; szpilki sa zaraz po Hotelu 52 (który nadal jest dobry) więc oglądam w pakiecie.
oglądam ten serial tylko dla Anieli i Lucyny. no i jeszcze Ojciec jest dobry. ale reszta - klapa.
mnie natomiast w poprzednich sezonach niesamowicie irytowała Iza Kuna, której na szczęście w tym sezonie nie ma. Podobnie jak wątki z Tu i Teraz dla mnie nie były zbyt rewelacyjne. Nie wspominając już o matce Ewki i Michała Skorupy.
Tak czy siak szkoda mi i Hotelu i Szpilek. A pewne jest, że nie będą kręcić nowych sezonów?
dziwne są te sceny pomiędzy agnieszką a mateuszem... jakby ktoś nie miał na nie pomysłu. i dlaczego on rzuca swoją narzeczoną którą niby kochał? bo księżniczka i mu piwa nie poda? oglądam serial bo lubię popatrzyć sobie na góry i lucyna jest świetna, ale widać, że brakuje tu komuś pomysłów... a szkoda
z tym się zgadzam, bo gdy puszczę sobie kilka razy tą samą scenke to widać, że jest taka troche naciągana, a oni podchodzą do niej z deczka olewająco. Ale dla mnie to nic, bo kocham Krzyśka Wieszczka i Wieczkorkowskiego (tylko w Szpilkach), Lucyna wiadomo wspaniała :) I oczywiście nie wspominając o górach, które uwielbiam i mogę sobie je obejrzeć chociaż w tv:)
Ja tez baardzo polubiłam nowy sezon bez Szejbal - ale mimo wszystko muszę pwoeidziec, że Agnieszka się jakaś dziwna zrobiła.. Początkowo, przez dosyc długi okres czasu zachowywała się zupełnie inaczej niz Ewka i sprawiała wrażenie silnej ale bardzo wrazliwej dziewczyny. A teraz to ja już sama nie wiem - mimo że jej postac jest jedną z najfajniejszych (według mnie) to jej zachowanie momentami staje się denerwujące i jakby podobne do Ewki niestety.. No ale kazdy ma swoje zdanie.:) I tak ten sezon dużo lepszy.
Dla mnie właśnie ten sezon-4 jest najlepszy. I nie rozumiem decyzji o zdjęciu serialu z anteny Polsatu. ;/
Uwielbiam Anielę i Lucynkę. :)
czyli nie jestem sama! Tak 4 sezon najlepszy! chociaż co prawda Bartek był fajniejszy jak była Ewka, ale i tak jest cudowny bo kocham tego aktora.
Za to Janek Wieczorkowski jest najwspanialszy! Kocham go! tak słodko wygląda w tych okularkach i w ogóle jest taki hm... proporcjonalny? haha .. wkurza mnie teraz Agnieszka.. byla na początku sezonu taka .. dziewczęca.. a teraz taka laleczka i podle traktuje Mateusza..
POLSAT JEST DO KITU!