schejbal ma urode 'brzydkiej przyjaciolki glownej bohaterki', jak dostala ta role to ja nie wiem, bo aktorka z niej zupelnie przecietna - tak czy siak jej widok mnie odrzuca, wiec raczej ogladal tego nie bede
jej tata jest dosc uznanym aktorem, ma nawet zajecia w akademi teatralnej ze studentami. to jest tajemnica poliszynela, ze coreczce zalatwil wszystko od studiow poczynajac na rolach konczac.
Widzę, że tu same filmowe urody się odezwały......idealni, piękni, lekarze i prawnicy
Ciekawa jestem jakie wy studia pokończyliście, że tak kogoś oceniacie....
Co do urody ....ma dosyć oryginalną twarz....nie jest lalą Barbie...ale jeżeli to dla was ideał.....to raczej temat wspólny znajdziecie z przedszkolakami....ma za to dobrą figurę...szczupła i proporcjonalna.....a żeby być atrakcyjnym nie trzeba być ideałem..
biorąc pod uwagę tytuł i urodę głównej bohaterki , to takie połączenie "szminki w wielkim mieście" i "sexu w wielkim mieście". Generalnie: miło się ogląda....
A mi się ona podoba. Dobrze, że nie jest idealna. Teraz, to niestety stawia się tylko na piękne, szczupłe (a raczej chude) aktorki i modelki. Dobrze, że ta laska nie jest idealna. Od razu inaczej się ogląda. I przez takich właśnie jak Wy, większość kobiet (ja się nie dałam akurat zwariować) wpada w depresje i anoreksje. Wkurza mnie, jak patrzę na inteligentne dziewczyny, które nie mają szans na zostanie modelką czy aktorką, bo mają parę centymetrów za dużo, czy krzywy nos. Mnie taka "kariera" nigdy nie pociągała, więc osobiście mi to wisi, ale mam nadzieję, że kiedyś w końcu się to zmieni... A tej Schejbal nigdy jeszcze w żadnym filmie/serialu nie oglądałam, dopiero w SZPILKACH właśnie i uważam, że jest świetna - przynajmniej w tej roli. Jest całkiem naturalna, dobrze gra. Jedyne, co Wam odbiega od tego Waszego pieprzonego ideału to są jej usta, tak? Fakt - nie są to usta Angeliny Jolie, czy kto tam Wam się podoba (mi osobiście w ogóle), ale sorry - nikt nie jest idealny. Dobrze, że jest taka i tego nie zmienia.
m4d214 popieram!! Moim zdaniem pasuje do tej roli. Wystylizowali ją odpowiednio, nie powtarzają schematów, a ona nieźle sobie radzi z rolą. Nie jestem krytykiem filmowym i nie znam się jakoś super na grze aktorskiej, ale jako dla przeciętnego widza - ona jest dla mnie w porządku;)
to ona ma usta? nie zauwazylem bo ten nos jej twarz zaslania
PS o czym ty mowisz? przeciez ona jest chuda jak patyk - masz jakis kompleks grubasa czy cos ze chcesz o tym rozmawiac?
ja nie jestem moze zbyt piekny, ale to nie ma nic do rzeczy - jak ogladam tv to chce widziec ładne twarze, a nie pasztetowe, sa role i dla takich jak ona, ale to nie jest jedna z nich, przeciez ona jest brzydsza od brzyduli w 1 odcinku, a wszyscy w serialu udaja ze pikna ino cud...dajcie spokoj, do radia kariere robic