W czwartek o 21.00 na polsacie jest mecz polska-brazylia prawdopodobnie, więc co ze szpilkami?? następny odcinek będzie dopiero w przyszłym tygodniu?? Błagam nieee, bo nie mogę się doczekać:(
O Boże to straszne, musiałabyś czekać tydzień na odcinek, my czekaliśmy cztery lata na Mundial a teraz dowiadujemy się, że nie obejrzymy meczu POLSKA BRAZYLIA przez Wasze 'Szpilki'. Fajnie nie?
Proponuję jako formę protestu nie oglądanie Polsatu w czwartek, skoro nie puszczają meczu, nie oglądamy TV
Miałem wielki dylemat, co dzisiaj oglądać - Lecha czy siatkę. Polsat sam pomógł mi rozwiązać problem puszczając jakieś ścierwo. Mogli puścić dwa odcinki tego gówna za tydzień, ale nie, musieli wpienić wszystkich kibiców. MŚ są co cztery lata, a na dodatek jesteśmy w tym sporcie potęgą. Bronimy srebra i na dodatek mierzymy się z wielką Brazylią. Rzadko mamy okazję przeżywać takie piękne chwile, a oni leją na to katując nas jakimś tasiemcem. Brak słów.
dla niektórych tasiemcem może być np mecz,
każdy ma prawo do tego co chce oglądać i to co lubi,
Nie miejcie pretensji, że nie puszczają meczy na polsacie,
są przecież sportowe kanały, typu polsat sport i tam możecie oglądać do woli.
Gdybyśmy mieli Polsat Sport to nie robilibyśmy tutaj dymu.
Ktoś wyżej dobrze napisał. Co nowy serial to gorszy. Zrezygnować dla czegoś takiego z meczu rodaków, który obejrzałoby kilka mln ludzi to olewanie kibiców. Przy takim wydarzeniu nawet przeciętny człowiek, który nie jest kibicem na co dzień, wybrałby mecz niż jakiś serial. Zawsze tak było, czy grali szczypiorniści, czy siatkarze. Polsat woli promować swój serial, który i tak niedługo zniknie, bo okaże się syfem.