Szpilki na Giewoncie
powrót do forum 1 sezonu
fanpolskichseriali

Po wynikach oglądalności i zainteresowaniu na forum, widać że drugi sezon tak już nie przekonuję.

ocenił(a) serial na 6
fanpolskichseriali

2 sezon i większość w nim wątków jest już strasznie naciągana. jedyne co mi się podoba to to, że jest więcej miśka i dowiadujemy się coś o jego przeszłości

ocenił(a) serial na 7
Domkaa

zdecydowanie 1 - był zabawny trochę przerysowany ale przez to ciekawy i "pół serio".
Sezon 2 to jakieś nieporozumienie.....zachowanie Ewki o ile w sezonie 1 było śmieszne teraz mnie niesamowicie drażni - te jej fochy o wszystko, wszyscy muszą skakać wokół niej, nawet foch o to że w pensjonacie dużo ludzi - przecież ona też jest tam gościem, albo to jak załatwia sytuacje z Bartkiem - schodzą się i rozchodzą....ogólnie właśnie naciąganie na maksa....

Ciekawe wątki z Miśkiem i Martą....reszta do bani...

fleur_filmweb

Uwielbiałam ten serial przez 1 najlepszy sezon, 2 to jest już nudny, przewidywalny i niestety mało zabawny.

ocenił(a) serial na 6
fleur_filmweb

2 całkowicie do bani... Masz rację, mnie też Ewka strasznie wkurza... Większość wątków strasznie naciąganych, nie bardzo to przypomina komedię, raczej kolejną operę mydlaną w stylu M jak miłość, Na dobre i na złe, czy inne Klany... I brak mi Wiki.

fanpolskichseriali

Pierwszy był bardzo ciekawy i nieprzewidywalny, 2. opiera się głównie na rozstaniach i powrotach Ewki i Bartka, ale trzeba dać szansę twórcą, może pojawią się jakieś zwroty akcji, a jeśli, nie to może podniosą się w 3. sezonie?

marylouis

1 sezon jeszcze dość często oglądałem drugi jednak znacznie gorszy

fanrankingow

zdecydowanie 1 sezon lepszy

ocenił(a) serial na 6
fanpolskichseriali

Dajcie spokój! Serial nie skupia się tylko wokół Ewki, dlatego w 2. sezonie wątki pobocznych bohaterów zostały rozwinięte i przez to wydaje się wam, że Ewki było mniej i dostrzegacie tylko jej fochy. Mnie zauroczył ten serial, jest bardzo fajny i śmieszny. Obydwa sezony były świetne i obecnie czekam na trzecią odsłonę serialu.

Polsat stworzył czwartkowe pasmo serialowe od 22:00, które porusza coraz bardziej kontrowersyjne tematy: terroryzm, śmierć, homoseksualizm, alkoholizm. W obydwu serialach tego pasma wykreowano bardzo wyraziste postaci oraz świetnie dobrano aktorów (Magdalena Cielecka jako Iwona, Dorota Pomykała jako Lucyna, Małgorzata Pieczyńska jako Aniela, Bartłomiej Topa jako Misiek). Miejmy nadzieję, że Polsat nie zepsuje tego co udało mu się zrobić.

chatiflatt

Pierwszy