PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809601}

Szpital New Amsterdam

New Amsterdam
2018 - 2023
7,4 26 tys. ocen
7,4 10 1 26091
7,2 6 krytyków
Szpital New Amsterdam
powrót do forum serialu Szpital New Amsterdam

Szpital New Amsterdam mówi się że to najlepszy lub jeden z najlepszy seriali medyczny .Nie wiem czy najlepszy ale dla mnie najbliżej nas Polskiego Widza Pancjenta
Dlaczego tak mówię może dlatego że nie ogladamy serialu gdzie akcja toczy się w słynnej klince czy szpitalu o wysokich renomach gdzie liczy się jakie ma ubezpieczenie .A serial Szpital New Amsterdam to własnie serial
o szpitalu publicznym który przyjmie każdego nie ważne jakie ubezpiecznie lub czy w ogóle .Szpital to tez wielki moloch i może rzeczywiście wygląda jak z tamtej epoki a my pewnie takie obrazy szpitali czasem widzmy u siebie.
Mocą tego serialu są postacie na pierwszym miejscu dyrektor lekarz powołania który gra świetnego lekarza i chaotycznego dyrektora
co nie wiem czy księgową dyrektor Finansu doprowadza ją do białej gorączki ,Na uznanie też zasługuje ciepła może kluchowa postać
psychiatry taki promyk nadziei no i pani onkolog pokazanie że wyjazdy na konferencje naukowe też ważne ale liczy sie kontakt z pacjentem .No i jak zwykle problemy prywatne lekarzy i pacjentów ,I tak oglądamy kolejny serial medyczny i pewnie nie ostatni. Ważne że można powiedzieć że kolejny udany serial.7/10