PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809601}

Szpital New Amsterdam

New Amsterdam
2018 - 2023
7,4 26 tys. ocen
7,4 10 1 26091
7,2 6 krytyków
Szpital New Amsterdam
powrót do forum serialu Szpital New Amsterdam

po 1 odcinku ..szalu nie ma dziwi mnie taka duza ocena tego serialu i duza ogladalnosc amerykanców ..serial podobny to the resident czy the good doctor czy innych.zobaczymy dalej co z tego wyniknie ,jedno jest pewne mozliwe ze bedzie pelny sezon.

ocenił(a) serial na 5
Mar_28

Od The Good Doctor czy The Resident odróżnia ten serial kluczowa rzecz - główny bohater. Jest energia, jest coś interesującego, jest autentyczność. Po dwóch odcinkach nie zmęczył mnie tak jak TGD (pomijam absurdy, ale te drętwe postaci drugoplanowe...) i grający "jedną twarzą" TR.

kkaska2

the resident ma moim zdaniem dobrze dobrane postacje,do New Amsterdam procz głownego bohatera nikogo wiecej przynajmniej na razie.jetem po 2 odcinkach ,nadal nie czuje tego czegos co by mnie przyciaga na wiecej odcinkow ,duzo gadania malo leczenia.(przynajmniej dla mnie).mozliwe ze jeszcze zerkne raz dwa na ten serial .

kkaska2

Co do antytetyczności bohaterów to tutaj, zdecydowanie wygrywa u mnie The Good Doctor.

Oczywiście są jednak gusta i guściki.

Mar_28

New Amsterdam kompletnie niczym się nie wyróżnia. W Good Doctor mamy oryginalną główną postać, dosyć wzruszający. The Resident - ciekawy, wciągnął. Tu, przy NA, wyjątkowo rezygnuję z oglądania po 2 odc.

morskooka

Ja też zrezygnowałam, nie polubiłam idealnego do porzygu głównego bohatera.Może serial jest ok, ale ja rezygnuję ;)

ocenił(a) serial na 9
Mar_28

Gust jest jak dupa, kazdy ma swoj. Mnie sie serial podoba na rowni z TGD a bardziej niz Residents. Fajna muzyka, dobra i wiarygodna gra aktorska, ciekawe tematy poruszane w dwoch pierwszych odcinkach. Nie darmo ponad 2,5 tys osob na IMDB ocenilo go na solidna 8.

ocenił(a) serial na 10
Mar_28

Jak można cokolwiek ocenić po jednym odcinku?

lukasz_rolewicz

jak widać można:),każdy lubi to co lubi:),a tak powążnie to serial taki o szalu nie ma ,po 2 sezonach gdzie notował sie wysoko,to obecny 3 oglada juz znacznie mnie widzów w usa..