PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31781}

Sztorm stulecia

Storm of the Century
1999
7,6 8,7 tys. ocen
7,6 10 1 8709
5,0 2 krytyków
Sztorm stulecia
powrót do forum serialu Sztorm stulecia

Przaz cały film niecierpliwie czekałam na zaskakujące, szokujace i zabójczo ekscytujące zakończenie i się go nie doczekałam. Film kończy się niczym, tyle zamieszania o zwykłego chłopca. Niestety zawiodłam się i to na całej linii. Ogólnie film nie byłby taki zły, gdyby nie to beznadziejne i nic niewnoszące zakończenie. King sie wyjątkowo nie popisał!

Dorry_2000

To całe 'zamieszanie' wcale nie było o chłopca. Czy przez te 4 godziny naprawdę nie było okazji tego dostrzec? Może za bardzo interesowałaś się zakończeniem i przeoczyłaś to, co po drodze?

Dorry_2000

ty chyba jestes ograniczona umyslowo. to nie jest typowy film akcji przy ktorym nie trzeba myslec. to film dla inteligentniejszych osob. zakonczenie ma sens ukryty. trzeba sie go domyslec. tobie polecam fil Terminator. tam to myslec nie trzeba i chyba jest jakies zakonczenie ktorego nie trzeba sie domyslic.

Dorry_2000

TO jakie zakonczenie by Cie satysfakcjonowalo? Jakby Andre Lingue okazał sie obcym i predatorem w jednej osobie? Dla mnie zakonczenie bombowe, nie moglo byc lepsze i w zadnym wypadku bym sie go nie domyslil!

ocenił(a) serial na 7
filmwebtom

Myślę, że dziewczyna liczyła na jakąś rzeź w stylu Teksańskiej Masakry.