PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10046860}

Tęsknię za tobą

Missing You
2025
5,5 6,8 tys. ocen
5,5 10 1 6824
6,0 3 krytyków
Tęsknię za tobą
powrót do forum serialu Tęsknię za tobą

najnudniejszy serial cobena

użytkownik usunięty

dobrze, że ma tylko 5 odcinków bo więcej bym nie dała rady. ta cała sprawa z oszustami spoko ale jak na cobena oczekiwałam większych zwrotów akcji, a te były po prostu zwyczajne i przewidywalne. nic nadzwyczajnego w sumie. o ile poprzedni serial z 2024 cobena był przydługi to miał przynajmniej ciekawy plot twist a (ten o tym ojcu i byłym chłopakiem) był no po prostu przewidywalny i oczekiwałam czegoś lepszego. Ci oszuści co porywali ludzi mieli potencjał ale imo to mógłby być jeden z wątków a nie główna sprawa, mogli to bardziej rozwinąć i zrobić bardziej mroczniejsze (tak jak w poprzednich ekranizacjach)

Zgadzam się. Najgorsza ekranizacja Cobena

Blair

A właściwie dlaczego oni porywali tych ludzi? Dla pieniędzy by im przelewali? Bo to nie było wyjaśnione do końca.

ocenił(a) serial na 5
ks18_

tez sie zastanawiam po robic takie rzeczy dla kasy wcale nie jakos specjalnie bogatych ludzi? wyszukiwac ich zwabiac, stalkowac, zastraszac skoro potrafili tyle uzyskac to wyciagneli by te dane i dostepy i bez reszty na cholere jeszcze ich mordowac i palic??? porabane to bylo z ta farma. Kasa z hodowli psow tez jest naprawde dobra zwlaszcza jesli jest sie uznanym w srodowisku a ten ponoc byl.

petrykora

Wydaje mi się że nie mogli wykorzystać danych i po prostu ich okraść bo jak była scena z tym pierwszym zaginionym to musiał aktywować przelew głosem. Palili ich żeby zatrzeć wszelkie ślady. Wydaje mi się że hodowla to była przykrywka żeby obserwować ludzi i wyłapywać tych bogatszych 

ocenił(a) serial na 5
zoha_filmweb

mozliwe! ale co by nie mowic ostro to bylo porabane zeby posuwac sie az do morderstwa i palenia dla w sumie nie jakiejs wielkiej kasy

petrykora

No to prawda. Choć moim zdaniem cały ten wątek mogli bardziej rozwinąć, wyjaśnić czemu to robili jak się zaczęło i wg i dać jako jeden główny wątek bo tu był potencjał na dobry kryminał.

ocenił(a) serial na 5
zoha_filmweb

zgadzam sie bo tak to dostajemy cos paskudnego i nie dokonca zrozumialego a przynajmniej nie na tyle zeby jakos uzasadanic to mordowanie i palenie zwlok. Mogli ich przeciez lapac zaslanaic oczy chodzic w jakis skafandrach ochronnych przejac co chcieli i potem wyrzucic gdzies na obrzezu miasta zeby sobie wrocili i tyle mniej problemow mniej ryzyka mniej zachodu niz porywanie mordowanie i palenie. No dziwne to takie bylo wsio przynajmniej dla mnie na sile utrudnione