PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708201}

Tabu

Taboo
2017 -
7,9 72 tys. ocen
7,9 10 1 71634
7,2 19 krytyków
Tabu
powrót do forum serialu Tabu

Czyżby jednak.....kazirodztwo....na to wygląda, po rozmowie Jacka z siostrą....ja osobiście nie mam nic przeciwko takim związkom

ocenił(a) serial na 7
Belzebub_666_filmweb

Chów wsobny jest źle postrzegany obyczajowo bo jest szkodliwy. :P Powoduje chorobliwe i słabe genetycznie potomstwo. To tak w razie jakbyś o tym nie wiedział i planował dzieci z własnom siostrom. xD

Rick_Emski

Sądząc po nicku nic nie jest wykluczone :)

Rick_Emski

W serialach nie mam nic przeciwko temu....

Belzebub_666_filmweb

Zilpha i James to przyrodnie rodzeństwo mają inną matkę więc jak najbardziej nie ma nic przeciwko temu , w tym serialu przeszkadzają mi te szamanizmy bo nigdy niewiadomo o co chodzi nawet jeśli był gdzieś w Afryce to powinni to jakoś lepiej przedstawić i wyjaśnić a nie jakieś przebłyski z przeszłości .

ocenił(a) serial na 7
Taio

Ale mają tego samego ojca ;)

Tortuga033

Skoro dwie dorosłe osoby na coś się zgadzają, to co innym do tego. Zwykle nie interesuje mnie to co kto robi w łóżku, pod warunkiem, że nikt nie jest do niczego zmuszany, no chyba, że w serialu - wtedy mnie interesuje ;)

ocenił(a) serial na 7
Ladynight

Stwierdziłam tylko fakt, że mają tego samego ojca i tyle.

ocenił(a) serial na 10
Taio

Na tym polega tajemnica serialu. Szamanizm pewni wyjasni się to w 9-10 odcinku. Jakby podali wszystko na tacy to serial nie byłby ciekawy i po co go oglądać.

ocenił(a) serial na 8
Alex_Tyler

Serial nie czasem ma mieć 8 epizodów ? Skąd to 10 ?