Ten dzieciak co przewalał siano co Hardy opłacił jego opiekuna..kim on jest??
Syn czy brat ??
Ja obstawiam, że to jednak brat,mimo że tak to pokazali jakby to był jego syn. Myślę, że to raczej ojca i tej siostry dzieciak.
Po obejrzeniu odcinka i wyznaniu do siostry obstawiałam, że to może być ich syn, ale potem zaczęłam się zastanawiać... Czy gdyby był ojcem, naprawdę nie chciałby mieć nic wspólnego z własnym potomkiem? Jeśli tak, może chłopak jest synem jego i Helgi? Z drugiej strony, nie chce go poznać, ale kasę na wychowanie i inne wydatki przekazał, więc jednak czuje się odpowiedzialny. Gdyby był synem siostry, biorąc pod uwagę ówczesne konwenanse, może by mogli ukryć jakoś fakt ciąży, ale czy mąż nie byłby później, delikatnie mówiąc, zdziwiony podczas nocy poślubnej (chyba nie muszę tłumaczyć o co chodzi)? Albo to syn ojca, ale z tzw. nieprawego łoża i zanim wyjechał do Afryki, umieścił go w cudzej rodzinie, żeby miał zapewnioną minimalną opiekę...
Ja tu rozkminiam wątek, a pewnie z czasem okaże się zupełnie coś innego ;)
A może on przyłapał ojca z siostrą i dlatego wyjechał do Afryki. Pamiętajmy jeszcze, że ojciec miał dwie żony i póki co za mało o nich wiadomo, więc te moje przypuszczenia tez mogą być takie sobie.